Kaavoitus ja rakentaminen

KaavoitusJämsän kaupungin kaavoitustoimi valmistelee ja ohjaa kaupungin aluetta koskevaa kaavoitusta. Kaavamuotoja ovat yleis- ja asemakaavat sekä yksityisten maanomistajien tekemät ranta-asemakaavat. Kaupungin karttapalvelussa (kartta.jamsa.fi) voit seurata kaavahankkeiden kulkua ja tutustua kaavoihin liittyvään aineistoon. Vuosittain tehtävässä kaavoituskatsauksessa kerrotaan, mitkä kaavat ovat vireillä ja mitä uusia kaavoja on tulossa vireille.

Ota rohkeasti yhteyttä Jämsän kaupungissa kaavoituksesta vastaaviin henkilöihin, jos joku asia askarruttaa sinua maankäytön suunnitteluun liittyen.

Tutustu meidän yhteistyössä valvontatoimen kanssa tehtyyn esitteeseen. Esitteessä esitellään mm. yleisesti kaupunkiamme, harrastusmahdollisuuksia, palveluita, tonttitarjontaa ja valvontatoimen palveluita. Esite aukeaa alla olevasta kuvakkeesta.

Esite thumbnail

Yhteystiedot

Rainer Nyholm
maankäyttöinsinööri 
puh. 040 838 0122

Eija Toiminen
kaavavalmistelija
puh. 040 685 5337

Käyntiosoite: Keskuskatu 17, 42100 Jämsä
Sähköpostiosoitteet: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Karttapalvelut

Kaupungin karttapalvelusta löytyvät voimassa olevat yleis- ja ranta-asemakaavat ja asemakaavat sekä voit tarkastella vireillä olevia kaavoja. Jämsän karttapalvelu

Kaavoituksen palveluhinnasto

Kaavoituksen palveluhinnastosta löytyy tiedot asemakaavojen ja tonttijakojen laatimisesta sekä muuttamisesta perittävistä palkkioista sekä tiedot sunnittelutarveratkaisuista ja poikkeamispäätöksistä perittävistä maksuista.
arrow roundKaavoitustaksa (pdf)

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn