Paununkoulu

Gradia Jämsä

Gradia Jämsä on 1500 nuoren ja aikuisen opiskelijan monialainen ammatillinen oppilaitos. Se on elinkeinoelämän vahva kumppani alueellaan ja kansainvälisesti kiinnostava metsä- ja komposiittialalla. Oppilaitos järjestää myös urheilijoiden ammatillista koulutusta ja valmennusta. 
arrow roundGradia Jämsä

Gradian opiskelijahuolto:

  • Koulupsykologi Milja Halttunen, puh. 040 586 6278, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Koulupsykologi Taina Pitkänen, puh. 040 674 7722, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Koulukuraattori Sanna Kytöoja, (autoala, tieto- ja viestintätekniikka, sähkö- ja automaatioala, ravintola- ja cateringala, laboratorio, liiketoiminta, puutarhatalous, matkailu sekä kasvatus- ja ohjausala),  puh  040 688 2480, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Koulukuraattori, vastaava kuraattori Marita Aaltonen, (logistiikka, sosiaali- ja terveysala, metsäala ja Valma), puh. 050 412 3223, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (tavoitettavissa ma-to)

 

Jämsän Kristillinen Kansanopisto

Opisto on innostava ja turvallinen, yleis- ja ammattisivistävää opetusta elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta antava sisäoppilaitos. Opiston tehtävä on tukea opiskelijaa menestymään elämässään. Menestymisellä ymmärretään sydämen uskon pohjalta nousevaa vastuunkantamista omasta ja toisen ihmisen elämästä.

Kansanopistolla on valittavana seuraavat linjat: kieli- ja musiikkiopintojen linja, kansainvälisyyslinja, käytännönlinja, peruskouluopintojen linja sekä teknisten taitojen linja. Lisätietoja löytyy tästä
arrow roundJämsän Kristillinen Kansanopisto

 

Aikuiskoulutus

Gradia Jämsä järjestää myös aikuis- ja täydennyskoulutusta aktiivisille ihmisille ja yhteisöille, jotka haluavat pitää itsensä ajan tasalla työelämän vaatimusten mukaisesti. Lisäksi annetaan monen eri alan ammattitutkintoihin valmentavaa opetusta. Koulutukset on aikataulutettu siten, että normaalin päivätyön jälkeen ehtii vielä illaksi kursseille.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun aluekehittämispalvelut tarjoavat monipuolista ja laaja-alaista korkeakouluosaamista elinkeinoelämän ja julkisten organisaatioiden kehittämisen tueksi.

Keski-Suomen aikuisopiskeluportaali on tarkoitettu kaikille aikuiskoulutuksesta kiinnostuneille tiedonlähteeksi ja apuvälineeksi. Eri koulutusaloista, tutkinnoista ja oppilaitosten tarjonnasta voi hakea tietoa myös Opetushallituksen Koulutusnetti -palvelussa. Avoimen yliopiston opinnoista tietoa löytyy Avoimien yliopistojen portaalista.

arrow roundJyväskylän ammattikorkeakoulu 
arrow roundAvoin yliopisto
arrow roundKeski-Suomen aikuisopiskeluportaali
arrow roundTyövoimakoulutus
arrow roundKoulutus.fi, työelämän koulutusten tieto- ja hakupalvelu Internetissä

Nayttötutkintohaku-bannerit-fi-sv

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn