Musiikkiopisto

pianonsoittajaUusia oppilaita otetaan pääsääntöisesti kerran vuodessa eli yleensä toukokuussa pidettävissä oppilasvalinnoissa. 

Oppilasvalinnoissa pyritään selvittämään testillä oppilaan musikaalisuus, joko yleistestillä yli 8-vuotiaat tai ns. puputestillä alle 8-vuotiaat. Lisäksi on vapaavalintainen soitto- ja /tai laulunäyte.

Oppilasvalintaan voi osallistua jopa 5-vuotiaana, esim. viuluun, selloon, harmonikkaan ja pianoon pyrittäessä, mutta useissa muissa soittimissa sopivin aloitusikä on noin 7–10 vuotta. Eräät puhaltimet (esim. pasuuna, tuuba) vaativat fyysistä voimaa ja kokoa pyrkijältä. Tärkeintä on kuitenkin pyrkijän henkilökohtainen kiinnostus siihen soittimeen, johon hän hakee. Siinä mielessä edellä mainitut ikärajat ovat vain ohjeellisia. Musiikkileikkikouluun otetaan oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Musiikkiopistoon hakuaika on 12.4.-15.5.2021.  Ilmoittautumislomakkeiden palautus ensisijaisesti skannattuna tai sähköpostin liitteenä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. tai postitse musiikkiopistolle, Kelhänkatu 8, 42100 Jämsä. 

Hakuohjeet (pdf)

Ilmoittautumislomake musiikkiopistoon (pdf)

Ilmoittautumislomake musiikkileikkikouluun (pdf)

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn