Paununkoulu

Kevään 2018 ylioppilaskirjoitukset alkavat maanantaina 12.2. äidinkielen tekstitaidon kokeella ja 14.2. on venäjän kielen kuuntelu. Muita kielten erillisiä kuunteluja ei enää ole. Sähköinen kielten koe sisältää kuunteluosion ja kokelas suorittaa sen kuuden tunnin kirjallisen kokeen yhteydessä. Kevään kirjoitukset jatkuvat maanantaina 12.3., jolloin kirjoitetaan äidinkielen esseekoe. Viimeisenä kokeena kirjoitetaan Jämsässä matematiikan koe maanantaina 26. maaliskuuta. Abiturientteja Jämsän lukiossa on tänä keväänä 93. Ylioppilastutkinto on digitalisoitunut asteittain ja sähköisiä kokeita tehdään tänä keväänä Jämsässä yhteensä 163. Kirjoituksiin on ilmoittautunut yhteensä 102 kokelasta. Abiturienttien lisäksi yo-kirjoituksiin osallistuu myös kaksoistutkinnon tekijöitä, lukion toisen vuoden opiskelijoita ja arvosanan korottajia.

Abiturientit haluavat edelleen pitää kiinni perinteestä käydä penkkareita edeltävä yönä vierailulla opettajien kodeissa. Torstaina 15.2. on luvassa perinteistä karnevaaliriehaa ja penkkariajelulle lähdetään lukion pihasta ennen puoltapäivää.

Lukion kakkosvuoden opiskelijoiden yhteiset vanhojen tanssit yleisölle ovat perjantai-iltana 16.2. klo 18.00 liikuntahallilla.

Lisätietoja:
lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg
puh. 040 836 1604

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn