Paununkoulu

Julkaistu: 17.03.2020
Viimeksi päivitetty: 17.03.2020

Jämsän kirjastot, kirjastoauto ja keskustan lehtisali ovat suljettuina koronavirustilanteen johdosta. Kirjastojen ovet pystyvät suljettuina 13.4. saakka. Pääkirjaston palautuslaatikko on käytössä toistaiseksi. Varattua aineistoa ei voi noutaa sulun aikana.

Sulun vaikutuksia lainauskäytäntöihin, kuten varauksiin ja uusintoihin selvitetään parhaillaan. Myöhästymis- tai muita maksuja ei sulkuajalta peritä. Käytännöistä tiedotetaan tarkemmin mahdollisimman pian.

Verkkokirjasto palvelee normaalisti osoitteessa www.keskikirjastot.fi

E-kirjasto tarjoaa luettavaa myös sulkuaikana.

Kirjastojen ollessa suljettuna luettavaa voi hankkia e-kirjastosta. Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta voi lainata tällä hetkellä yli 1300 eri julkaisua e-kirjana tai e-äänikirjana. Kokoelman selaamiseen ei tarvita tunnuksia. Etäkäytettävänä on myös iso kokoelma e-lehtiä.

Lainaamiseen vaaditaan kirjastokortti ja PIN-koodi. PIN-koodin saa tilattua palvelun kautta, mikäli kirjastokorttiin on liitettynä sähköpostiosoite. Jos korttiin ei ole liitettynä sähköpostiosoitetta, voi yhteyttä toistaiseksi ottaa Jämsän pääkirjastoon puhelimitse 040 712 2503.

Verkkoaineistojen valikoimaan voi tutustua osoitteessa: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjasto

Pyydämme seuraamaan tiedotusta kaupungin verkkosivuilla www.jamsa.fi ja sosiaalisen median kanavilla.

Lisätietoja:
kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, p. 040 832 1123, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn