Paununkoulu

Julkaistu: 31.03.2020
Viimeksi päivitetty: 31.03.2020

Koronaviruksen vaikutuksiin varautumista lisätään perustamalla Jämsän kaupungin työntekijöistä ns. resurssipankki. Sen tarkoituksena on varmistaa, että mahdollisimman monelle työntekijälle olisi kriisiaikanakin mahdollista tarjota merkityksellistä työtä. Monien perustyötehtävät ovat vähentyneet poikkeusolojen takia.

Tavoitteena on saada työntekijöiden taidot lisäresursseiksi suorittamaan vaihtoehtoisia työtehtäviä osaamista, koulutusta ja pätevyyttä vastaaviin tehtäviin toisiin yksiköihin. Näin pyritään estämään lomautusten tarve.

Esimiehet kartoittavat alaistensa osaamisen ja tilanteet kuluvan viikon aikana. Siinä huomioidaan myös pitämättömät lomat ja muut vapaat. Jo tätä ennen esimerkiksi ikäihmisten soittorinkiin tarvittavat tekijät pyritään löytämään sivistystoimessa vapautuneista resursseista.

Resurssipankkia kokoaa Osaava Jämsä -hankkeen projektikoordinaattori Petteri Koskinen. Pyydettäessä hän poimii rekisteristä henkilöt tehtäviin. Linjaratkaisut resurssien käytöstä tekee kaupunginjohtaja Hanna Helaste.

Koottavat tiedot muodostavat henkilöstörekisterin, johon on pääsy seuraavilla henkilöillä:
•kaupunginjohtaja Hanna Helaste
•hallintojohtaja Auli Korhonen
•henkilöstöpäällikkö Maarit Mäntykoski
•projektikoordinaattori Petteri Koskinen

Lisätietoja:
Petteri Koskinen
040 184 2276
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn