Kirjasto

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi 12.1. että kirjastot lukusaleja lukuun ottamatta voidaan avata maskisuositusta ja turvavälejä noudattaen siten, että pysytään korkeintaan 10 henkilön ryhmäkoossa.

Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän päätöksen mukaisesti Jämsän pääkirjastossa voi siten perjantaista 15.1.2021 alkaen valita aineistoa myös muualla kuin aulan rajatuissa tiloissa.

Kirjastot ovat edelleen avoinna ripeää lainaustoimintaa varten mutta pidempi oleskelu, vaikkapa lehtien lukeminen, ei ole mahdollista.

Pääkirjaston aukioloajat: maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-19 sekä torstaisin ja perjantaisin kello 10-17.

Varauksia aineistoon voi tehdä verkkokirjastossa keski.finna.fi. Asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä kirjastoon, mieluiten sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 712 2503 ja pyytää henkilökuntaa keräämään aineistoa noudettavaksi.

Omatoimikirjastot Kuorevedellä ja Länkipohjassa ovat 11.1. alkaen valvotusti avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-16 sekä keskiviikkoisin klo 12-18. Myös omatoimikirjastoissa asiakasmäärä on rajattu kymmeneen henkilöön kerralla. Lehtilukusalit ovat suljettuina, mutta asiakastyöasemat ovat käytettävissä nopeaan asiointiin.

Kirjastoauto Severus ajaa aikataulunsa mukaisesti. Yhtäaikainen asiakasmäärä on rajattu kahteen henkilöön, koulupysäkeillä rajaus sovitaan koulun ja kirjaston henkilökunnan yhteistyönä.

Keskustan lehtilukusali on suljettuna.

Kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan kahden metrin turvaväliä.

Tervetuloa asioimaan kirjastossa!

Lisätietoja: kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, puh. 040 832 1123, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn