Pummpi

Erityis- ja terveysliikunnan kalenteriin on koottu Jämsänjokilaaksossa erityisryhmille - kuten vammaisille, pitkäaikaissairaille ja iäkkäille - tarkoitetut viikoittaiset liikuntaryhmät. Useimmat liikuntaryhmät toimivat säännöllisesti syys- ja kevätkauden. Syksyn ryhmät alkavat syyskuun alussa, seuraa ilmoittelua. Ryhmiin voi tulla mukaan koko toimintakauden ajan ilmoittautumalla ryhmän ohjaajalle harjoituspaikalla, ellei kalenterissa toisin mainita.

Katso aikataulut, kurssikohtaiset maksut ja yhteystiedot:
Erityis- ja terveysliikunnan kalenteri (pdf)

Kesäpäivä 2012 116

Lisätietoja:
Liikunnanohjaaja Tommi Kuronen
puh. 040 861 7023

Kotijumppa

Tässä sinulle ohjeita nopeaan kotijumppaan, ole hyvä!

Jos et ole liikkunut aiemmin ja edessäsi on nyt paremman elämänlaadun tavoittelu, aloita varoen. Määrät ovat vain viitteitä, tee oman jaksamisesi mukaan ja hiljalleen lisää liikuntamäärää.

Kävele ja tee hyötyliikuntaa vähintään kolmesti viikossa ja ota lisäksi tämä yksinkertainen jumppa mukaan sekä huomioi terveellinen ruokavalio, saat varmasti aikaan hyvinvointia ja elämänlaatua.

Jos et ole pitkään aikaan harrastanut liikuntaa säännöllisesti tai sinulla on jokin perussairaus, kysy lääkäriltä, rajoittaako terveydentila liikkeiden tekemisen, näin voit hyvillä mielin nauttia elämän pienistä iloista ja hyödyistä, liikunnasta.

  • Kotijumppa kepillä siivouksen tai sauvakävelyn lomaan! Keppijumppa (pdf)
  • Kotijumppa punteilla, vesipulloilla, riisipusseilla tai mitä ikinä keksitkään! Punttijumppa (pdf)

Lisää kotijumppa- ja taukojumppaohjeita:

arrow roundKehonhuolto
arrow roundPunttijumppa ja venyttely
arrow roundLuut lujiksi
arrow roundTaukojumppa

aerobics 4270192 1280

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn