Nuorisopalvelut

Sivistystoimialalla myönnetään kohdeavustuksia järjestöille, yhteisöille ja yksityisille kuntalaisille. Samat periaatteet koskevat kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen avustustoimintaa.

Avustusta haetaan erillisellä lomakkeella, jonka lisäksi tehdään vapaamuotoinen suunnitelma hankkeesta kustannusarvioineen. Myös mahdollinen toiminnasta saatava tulo on arvioitava ja hakemuksesta on käytävä ilmi, onko kohteeseen saatu muualta avustuksia. Avustukset haetaan pääsääntöisesti etukäteen kuitenkin niin, että ohjattujen liikunta- tai muiden ohjattujen ryhmien ohjausavustukset haetaan jälkikäteen. Hakemukseen on kirjattava haettava avustussumma. Avustusta voidaan hakea ympäri vuoden, mutta kuitenkin viimeistään 01.12. mennessä.

Avustus maksetaan jälkikäteen kuittijäljennöksiä tai muuta riittävää selvitystä vastaan. Avustuksesta voidaan maksaa kuitenkin osa etukäteen, mikäli kohteen/hankkeen toteutuminen sitä edellyttää. Mikäli tapahtuma ei toteudu maksetusta tuesta huolimatta, peritään maksettu tuki takaisin.

Lomakkeet ja ohjeet

  • Avustustoiminnan periaatteet 1.5.2018 alkaen (pdf)
  • Hakemuslomake (pdf)
    Jos selaimesi tukee täydennettäviä lomakkeita, voit täyttää ja tallentaa lomakkeen koneellesi ja lähettää sen sähköpostin liitetiedostona. Internet Explorer -selain tukee toimintoa.

Lisätietoja avustuksista antavat:

Liikuntapalvelut
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Nuoriso- ja kulttuuripalvelut
palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt
puh. 040 538 0452

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn