Sairaala

sairaalaJokilaakson sairaalan toiminnasta vastaa Jokilaakson Terveys Oy. Jokilaakson Terveys aloitti toimintansa Jämsässä syyskuun 1. päivä 2009. Yhtiö huolehtii paikallisen erikoissairaanhoidon lisäksi Jämsän kaupungin lääkäreiden vastaanottotoiminnasta ja päivystyksestä.

Jokilaakson sairaala

Osoite: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Puh. 020 630 6050
http://www.jokilaaksonsairaala.fi/

Jokilaakson sairaalan aulassa toimii Herkkukahvila Diva, joka tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää. Kahvilasta saa myös tilattua kokonaisia kakkuja ja voileipäkakkuja.

Avoinna ma-to 8-14, pe 8-13
Herkkukahvila Diva
Sairaalantie 1
42100 Jämsä
Puh. 040 4838771

Sinäkin voit valita turvallisenJokilaakson sairaalan hoitopaikaksesi! (pdf)

Katso vuodeosastot ja vanhainkodit Laitoshoito

Vaativampi sairaalahoito

Vuoden 2013 alusta Jämsä siirtyi Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, minkä jälkeen vaativin hoito järjestyy Tampereen yliopistollisesta sairaalasta.

Muutoksessa on siirtymävaihe, jonka aikana saatetaan loppuun Keski-Suomen keskussairaalassa tai Kuopiossa hoidettavien potilaiden hoito näissä hoitopaikoissa.

Jos teillä on jokin pitkäaikainen sairaus, neuvottele omalääkärin (Jämsä/Kuhmoinen) kanssa, missä hoitonne jatkossa tapahtuu. Erikoissairaanhoidon kontrollikäynnit järjestyvät joko Jokilaakson sairaalan poliklinikalla tai Taysissa.

Jämsän ja Kuhmoisten asukkaat voivat neuvotella lähetteen kirjoittavan lääkärin kanssa hoitopaikan valinnasta Taysin ja Keski-Suomen keskussairaalan välillä. Valinnanvapaus tuli lakiin 2014

Synnytykset ja niihin liittyvät seulonnat tapahtuvat jatkossakin Keski-Suomen keskussairaalassa, lukuun ottamatta riskisynnyttäjiä. Äitiysneuvolan hoitajat ja lääkärit ohjaavat synnytyspaikan valinnassa.

Lisätietoja sairaalasta, pysäköinnistä ja potilashotellista osoitteesta www.pshp.fi tai www.ksshp.fi ,  http://www.jamsanterveys.fi/

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn