Sairaala

Jämsän Terveys yhdessä Jämsän kaupungin kanssa osallistuu Joulupostia ikäihmisille –kampanjaan. Kampanja-aika on 16.11.-11.12.20

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan tarkoituksena on jakaa jouluiloa ikäihmisille – etenkin heille, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa kaikkien siihen osallistuvien yhteenkuuluvuuden tunnetta, osallisuuden kokemusta ja luoda myönteisiä yhteisiä kokemuksia. Voimme koskettaa toisiamme nyt kortilla, kun mahdollisuudet yhdessäoloon ovat rajatut.

Kampanjalla jaamme iloa pimeän keskelle. Ilo yhdistää meitä. Yhdellä joulukortilla voi valaista toisen, itselleen tuntemattoman ihmisen päivän. Ilon levittäminen joulukortein on helppoa ja mahdollista kaikille. Jokainen joulukortti on arvokas saajalleen ja lähettäjälleen.

Ohjeet ovat yksinkertaiset:

  • tee joulukortti
  • toimita joulukortti keräyslaatikkoon.

Keräyslaatikko sijaitsee Jokilaakson sairaalan (Sairaalantie 11) hyvinvointitorin käyntioven vieressä. Hyvinvointitorin löydät heti sairaalan pääovien jälkeen vasemmalta. Voit myös halutessasi postittaa kortin osoitteella:

Jämsän Terveys
Hyvinvointitori
Sairaalantie 11
42100 Jämsä

Lisätietoja
p. 050 570 0446

Joulupostia ohjeet 2048x2048 1

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn