Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Kaupungin kesätyöpaikat

Jämsän kaupunki tarjoaa kesätöitä jämsäläisille 15-20 -vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille kaupungin eri toimialoilta. Työtehtäviä on tarjolla mm. päiväkodeissa, ruokapalveluissa ja puistoalueilla. Niihin sisältyy esimerkiksi työyksikön avustavia tehtäviä, lasten kanssa toimimista, siivousta tai alueiden hoitoa. Ensi kesänä kaupungille palkataan myös kesäsomettaja ja kesäsoittaja.

Kaupungin pääasiassa kahden viikon mittaisiin työjaksoihin haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Hakulomake avautuu täytettäväksi maanantaina 24.1.2022 klo 8.00 ja hakuaika päättyy perjantaina 4.3.2022 klo 16.00. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 22.4.2022 mennessä.

Kesätyöseteli

Nuorten kesätyöllistämisen yksi tukimuoto on kesätyöseteli. Kaupunki tukee setelillä yrityksiä, järjestöjä, seurakuntia ja 4H-yrityksiä. Kesätyöpaikan nuori etsii itse ja täyttää työnantajan kanssa kesätyösetelihakemuksen. Setelin voi saada myös perustamaansa 4H-yritykseen. Setelin arvo on 250 euroa ja tuetun työjakson pituus on vähintään kaksi viikkoa. Kesätyösetelin voi saada jämsäläinen 15–18 -vuotias nuori ja seteli tulee olla myönnettynä ennen työsuhteen alkua. Tarkemmat myöntämisen perusteet löytyvät kesätyösetelihakemuksesta. Kesätyösetelit myönnetään hakujärjestyksessä.

Kaupungin kesätöihin ja kesätyösetelipaikkoihin edellytetään 15 vuoden ikää viimeistään 31.5.2022 mennessä.

Nuori voi saada saman kesän aikana joko kesätyösetelin tai kesätyön kaupungilta, ei molempia.

Kesätyösetelihakemus (word-tiedosto)
Kesätyösetelihakemus (pdf-tiedosto)

Kesätyösetelitilitys (word-tiedosto)
Kesätyösetelitilitys (pdf-tiedosto)

Lisätietoja

Eeva Heininen, p. 040 564 2999, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Merja Huhtala, p. 050 434 4945, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn