Tehtaan tapahtumat

Hyvän työpäiväkokemuksen ohella Tehtaalla tapahtuu muutakin. Tapahtumissa kytkeydyt helposti Tehtaan yhteisöön, vaikket työpäivää Tehtaalla tekisikään.

Sanovat, että Tehtaalle on helppo tulla myös ensimmäistä kertaa. Osallistu rohkeasti ja tule paikan päälle!

Näitä tapahtumia Tehtaalla järjestetään:

 • Jämsä Tehtaan tapahtumiin voit osallistua, vaikket työpäivääsi Tehtaalla tekisikään. Sinun ei myöskään tarvitse olla rekisteröitynyt Tehtaan käyttäjäksi.

  Jämsä Tehtaalle on vakiintunut käytäntö, että meillä ollaan sukkasillaan. Siispä vanha kempeleläinen sanonta ”sukat ovat vain varsia varten” ei aivan pidä paikkaansa. Meiltä löytyy lainavillasukkia, joilla jalat pysyvät lämpösenä ja reiät jäävät piiloon. Voit toki napata ne omat lempisukkasi mukaan ja sujauttaa jalat niihin.

  Pääasiassa Tehtaan tapahtumat eivät vaadi etukäteisilmoittautumista. Voit saapua paikan päälle ja sinut otetaan kyllä lämpimästi vastaan.

  Tehtaan osoite on Koskentie 6. Sisäänkäynti tapahtuu Lindemaninkadun puolelta. Se sama puoli, josta kuljetaan myös R-kioskille. Mikäli saavut autolla, niin pysäköintitilaa löytyy yleensä sekä talon edestä että takaa. Kadunvarrella on myös reilusti pysäköintipaikkoja, kunhan lumi-inferno ei ole juuri kyseisenä päivänä iskenyt. Jätäthän kuitenkin R-kioskin edustan siellä asioiville asiakkaille.

   

Parasta Tehtaassa on yhteisö ja ihmiset, yllättävät kohtaamiset sekä keskustelut ja niiden aikaansaama ajattelun liike.

Tehtaan Päiväkahvit

📌Joka torstai klo 12:00–12:45

Tehtaan Päiväkahvit on vapaamuotoinen tapahtuma, jossa opit tuntemaan Tehtaan käyttäjiä, pysyt perillä ajankohtaisista asioista ja käyt mielenkiintoisia keskusteluja.

 • Tehtaan Päiväkahveja on järjestetty lähes toiminnan alusta lähtien.

  Välillä joku Tehtaan käyttäjä esittelee omaa opiskelu- ja urapolkuaan tarkemmin.

  Tule mukaan ja opi tuntemaan paremmin yhteisöämme.

  Voit olla mukana sen aikaa kun ehdit.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

 • Aina osallistuminen ei ole livenä mahdollista, mutta ei hätää. Tarjoamme Teamsin välityksellä mahdollisuuden osallistua päiväkahville myös etänä. Klikkaa itsesi mukaan:

  jamsa.fi/tehtaanpaivakahvit

 • Ajoittain Tehtaan Päiväkahvilla kuullaan myös käyttäjien uratarinoita. Ne ovat vapaamuotoista kerrontaa kunkin opiskelun, uran ja elämän vaiheista, mitä kukakin haluaa toisille jakaa.

  Nämä tarinat kiinnostavat ja siksi näistä on usein tehty myös lyhyt kooste Tehtaan sivuille. Tämä ei toki ole pakollista.

  Haluaisitko sinä kertoa oman tarinasi?

  Vinkkaa tästä yhteisömanagerille ja aikataulutetaan sinulle sopiva torstai.

  Täältä pääset katsomaan tehdaslaisten tarinoita

Yrittäjien aamukahvit

📌Joka kuukauden 2. keskiviikko klo 8:00–9:00
📌 keskiviikko 12.6. klo 8-9

Mitä mielessä? Mitä yrittäjän arjessa pinnalla? Vapaata keskustelua yrittäjien ajankohtaisista aiheista. Keskustelua ohjaamassa Tehtaan yhteisömanageri Petteri Koskinen.

—-

Yrittäjien aamukahvit on Jämsän kaupungin ja Jämsä Tehtaan yhdessä järjestämä aamutapahtuma, jossa kahvin lisäksi tarjolla on keskusteluja ja kohtaamisia.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 • Tulevia tapahtumia:

  📌 keskiviikko 12.6. klo 8-9
  Liiketoimintamahdollisuudet julkisissa hankinnoissa

  • Mistä saan tietoa julkisista tarjouskilpailuista
  • Miten voin vaikuttaa tarjouspyyntöön
  • Miten haen muutosta hankintapäätökseen

  Julius Parikka
  lakimies
  Vestra Oy

  Aamukahvit aloitetaan esittäytymisillä ja ajankohtaisilla asioilla, jonka jälkeen kuullaan mahdollinen alustus. Vähintään puolet ajasta on varattu keskustelulle.

  • Keskustelua ajankohtaisista asioista
  • Vaihtuvateemaisia lyhyitä alustuksia
  • Yllättäviä kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia

  Voit olla mukana sen aikaa kun ehdit ja toisaalta keskustelut voivat jatkua pidempäänkin Tehtaan sohvilla tai kahvipöydän äärellä.

 • Onko sinulla mielessä jokin yrittäjiä kiinnostava tai yrittäjyyteen liittyvä aihepiiri, josta yrittäjän olisi hyvä olla vähintäänkin tietoinen?

  Alustuksen tavoitteena on tarjota kuulijalle konkreettisia asioita pohdittavaksi tai käytännön vinkkejä toimeenpanon vauhdittamiseksi. Tuote- tai yritysesittelyitä näiden ei ole tarkoitus olla, mutta keskustelut mahdollisesta yhteistyöstä voivat jatkua virallisen osuuden jälkeen.

  Mistä teemasta tai aiheista haluaisit alustaa?

  Vinkkaa tästä Tehtaan yhteisömanagerille tai Jämsän kaupungin yrityspalvelupäällikkö Marko Leppäselle. Aikataulutetaan sinulle sopiva keskiviikkoaamu.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

  Marko Leppänen

  yrityspalvelupäällikkö

  Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski

Jämsä Symposium

📌keskiviikko 11.6.2025
📌torstai 12.6.2025

Kesällä 2025 tärähtää!

IHMISET – VERKOSTOT – OSAAMINEN – TULEVAISUUS

Jämsä Symposium kokoaa Jämsään linkittyviä osaajia tarinoiden, yhteisen keskustelun, oppimisen, verkostojen ja yhteistyön äärelle. Keskiössä ovat ihmiset ja yllättävät kohtaamiset. Tämän lisäksi tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja muun muassa ihmisen ja teknologian väliseen vuorovaikutukseen, luovuuteen ja innovaatioihin liittyen.

Merkkaa päivät kalenteriin!

Jämsä on mystinen paikka. Kaikilla on vähintään yhden linkin takana kytkös Jämsään.

Pääkaupunkiseudulla asuva Tehtaan käyttäjä
 • Jämsä Symposium on poikkitieteellinen osaajien kohtaaminen Jämsässä.

  Luvassa on

  • mielenkiintoisia ihmisiä ja heidän tarinoitaan
  • yllättäviä kohtaamisia ja mahdollisuuksia laajentaa verkostoa
  • inspiroivia puheenvuoroja mm. tulevaisuuden teknologioista ja niiden ympärille rakentuvista liiketoimintamahdollisuuksista

  Jämsä Tehdas -etätyötilan käyttäjistä on alkanut jo muodostumaan mahtava joukko Jämsään kytkeytyviä osaajia. On ollut inspiroivaa huomata, kuinka paljon erilaista osaamista jo nyt linkittyy tavalla tai toisella Jämsään. On muun muassa Jämsässä lapsuutensa asuneita, mökkijämsäläisiä, kausijämsäläisiä tai niitä, jotka ovat tulleet Jämsään rakkauden perässä. On lähteneitä ja tulleita.

  Olemme tulleet tietoisiksi, että tämä Jämsä-verkosto on todella laaja ja globaali. Tämä verkosto työskentelee huippuosaamisen, teknologioiden ja ilmiöiden parissa.

  Nyt on tarkoitus saattaa näitä osaajia ja tätä verkostoa yhteen aiheuttaen yllättäviä kohtaamisia ja uusia alkuja. Haluamme mahdollistaa toimeliaisuuden lisääntymistä, uusia työpaikkoja ja uutta liiketoimintaa.

  Päätapahtumapaikkana on huippuhienoksi entisöity Jämsän vanhin koulurakennus Jokivarren Puukoulu ja sen lähiympäristö. Tapahtuman mahdollisesti kasvaessa voidaan tapahtumapaikkaa vielä muuttaa ja osatapahtumia järjestää myös muualla.

 • Symposiumin ohjelman rakentaminen on parhaillaan käynnissä.

  Alustavan aikataulun mukaan ohjelma on seuraavanlainen:

  Keskiviikko 11.6.

  klo 12–19
  (Jokivarren puukoulu)

  klo 21–
  Leirinuotiokeskustelut

  Torstai 12.6.

  klo 9–16
  (Jokivarren puukoulu)

 • Symposiumin sisältö rakentuu vahvasti osallistujien osaamisen, verkostojen ja tarinoiden ympärille.

  Erityisesti kiinnostavat seuraavat sisällöt:

  • Henkilötarinat, jossa kerrot oman polkusi Jämsästä tähän hetkeen.
  • Osaaminen, teknologiat, ilmiöt, joista puhutaan tällä hetkellä, ja joista osallistujien olisi hyvä olla tietoisia.

  Näiden lisäksi olemme kiinnostuneita myös muista sisällöistä, joten ehdota rohkeasti.

  Mikäli sinulla on mielessä jokin sisältö, jonka haluaisit osallistujille jakaa, ole yhteydessä Jämsä Tehtaan yhteisömanageriin / tehtaanjohtajaan.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

 • Oletko kiinnostunut tapahtuman kumppanuudesta?

  Sisältökumppanuus

  Sisältökumppani on mukana tuottamassa tapahtuman varsinaista pääsisältöä yhteistyössä Jämsä Tehtaan ja Jämsän kaupungin kanssa. Kumppanuus voi sisältää puheenvuoroja, asiasisältöä tai oheisohjelmaa tapahtuman aikana.

  Mahdollistajakumppanuus

  Mahdollistajakumppani voi osallistua tapahtuman tietyn osion kustannuksien kattamiseen, esimerkiksi kahvitus, lounaat tai oheisohjelma.

  Mikäli sinulla on halukkuutta olla mukana mahdollistamassa onnistunut osaajien kohtaaminen ja verkottuminen, ilmaise kiinnostuksesi. Ole yhteydessä Jämsä Tehtaan yhteisömanageriin / tehtaanjohtajaan.

   

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

Tehtaan iltapäivä

Tehtaan iltapäivä on tapahtumasarja, jossa kuullaan mielenkiintoisia case-esimerkkejä yrittäjyydestä ja osaamisesta sekä keskustellaan ja laajennetaan verkostoa. Jatkuu syksyllä 2024.

 • TUTUSTU, INSPIROIDU JA KESKUSTELE

  Tehtaan iltapäivä on tapahtumasarja, jossa kuullaan mielenkiintoisia case-esimerkkejä yrittäjyydestä ja osaamisesta sekä keskustellaan ja laajennetaan verkostoa.

  Lisätietoa Tehtaan iltapäivästä

  Mikäli haluat lisätietoa Tehtaan iltapäivä -tapahtumista tai haluaisit tarjota osaamistasi Iltapäivän sisällöksi, ole yhteydessä Tehtaan yhteisömanageriin.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

 • Tehtaan Iltapäivä -tapahtumia on järjestetty keväästä 2023 lähtien.

  Tiistai 7.5.2024

  Työn muotoilulla hyvä työpäiväkokemus

  Muotoilemalla tekemistäsi, sinulla on työpäivän jälkeen energinen olo ja tunne siitä, että olet päässyt tavoitteisiin ja saanut asioita aikaiseksi.

  Miten tarpeet ja niiden täyttyminen liittyvät työn muotoiluun?
  Millaisia työn tekemisen strategioita on olemassa?
  Työn muotoilussa on kyse arjen hallinnasta, itsetuntemuksesta ja aivotaidoista. Se on vuoropuhelua vuorovaikutuksen, vaatimusten ja omien tarpeiden välillä. Työn muotoilu edistää merkityksellisyyden kokemusta, työn iloa, hyvinvointia, aikaansaamista. Muotoilu käynnistyy yksilöstä, mutta laajenee siitä oman työyhteisön kanssa tehtävään työn muotoiluun.

  Miten tähän päästään? Tule virittäytymään ja keskustellaan yhdessä.

  Alustajana
  Minna Kaukonen
  työn muotoilija

  Maanantai 6.11.2023

  Säkenöivää luontoyrittäjyyttä luontomatkailuun

  • Kuinka päädyin luontomatkailuyrittäjäksi ja mitä se on vaatinut?
  • Miten omat arvot ja palo tekemiseen näkyvät yrittäjyydessä?
  • Millainen on yrittäjän rooli luontoelämyksen tuottamisessa?
  • Mitä tarkoittaa asiakkaan ja toimintaympäristön kuunteleminen?

  Alustajana yrittäjä Minna Jakosuo

  Keskiviikko 6.9.2023

  Hyvinvointi ja työkyky – Lisää työtehoa voimalla hyvin

  Alustajana Kaie Hakonen, elinvoimavalmentaja ja health coach

  Tiistai 16.5.2023

  Tunnetaidot ja ihmisten kohtaaminen työelämässä

  Alustajana:

  Mari Sarajärvi
  lakimies ja mielen valmentaja
  LakiMari ja Mielen Majatalo

  Tiistai 18.4.2023

  Miten Rakentaa ja kehittää liiketoimintaa virtuaaliteknologian ympärille?

  Alustajana VR-alan yrittäjä Jan Hursti, Cloud4VR

Kasvun kahvit

📌tiistai 28.5. klo 8-10

Toukokuun Kasvun kahvilla pureudutaan kasvun johtamiseen, alustajana yrittäjä ja yritysbuustaaja Hannu Savela.

Kasvun kahvit on Jämsä Tehtaan tapahtuma, jossa innostutaan yhdessä yritysten kehittämisestä, saadaan vertaistukea, opitaan uusia asioita ja ennen kaikkea voimaannutaan tekemään omasta työstä entistä mielekkäämpää ja tuottavampaa.

Kasvun kahvit on yrittäjille sekä yrittäjähenkisille tarkoitettu foorumi.

Tule mukaan kahvittelemaan ja verkostoitumaan, tapahtuma on täynnä ajatuksia herättäviä keskusteluja, käytännön esimerkkejä ja asiantuntijoiden näkemyksiä.

 • Tule inspiroitumaan, jakamaan kokemuksia ja oppimaan yhdessä muiden yrittäjien ja kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Verkostoidu ja vaihda ajatuksia samanhenkisten ammattilaisten kanssa.

  Vuoden 2024 tulevia teemoja ovat mm. asiakasarvo ja tuotteistaminen, toimeenpano ja johtaminen, myynti ja markkinointi. Tämän lisäksi kuullaan kasvusta ja kehittymisestä muutamia henkilö- ja yritystarinoita.

  Tapahtuman isäntänä toimii Jämsä Tehtaan yhteisömanageri Petteri Koskinen.

  Keskusteluja buustaamassa yrityskehittäjä Hannu Savela. Hannu on kokenut kasvuyrittäjä ja innostava yritysten johdon sparraaja. Hannun työote on inhimillinen ja ihmisläheinen. Hänen vahvuuksiaan ovat liiketoiminnan kehittäminen ja kasvun johtaminen. Hannu toimii osakkaana useassa yrityksessä ja ollut mukana vuosikymmenten aikana yli 100 yrityksen kehittämisessä.

  Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja samalla pääset tutustumaan yhteisölliseen Jämsä Tehdas -ympäristöön.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

 • Vuoden 2024 tulevia teemoja ovat mm. asiakasarvo ja tuotteistaminen, toimeenpano ja johtaminen, myynti ja markkinointi. Tämän lisäksi kuullaan kasvusta ja kehittymisestä muutamia henkilö- ja yritystarinoita. Kunkin kerran teema vahvistetaan viimeistään pari viikkoa ennen tapahtumaa.

  Asiakasarvon tunnistaminen ja tuotteistaminen

  Haluatko viedä yrityksesi seuraavalle tasolle?
  Oletko kiinnostunut siitä, kuinka voit tunnistaa asiakkaiden todelliset tarpeet, tuottaa enemmän arvoa ja samalla parantaa liiketoimintasi kannattavuutta?
  Miten saat tyytyväisemmät asiakkaat ja parempaa hintaa?

  • asiakasarvon tunnistaminen ja kehittäminen
  • uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
  • tuotteistaminen ja palvelullistaminen
  • hinnoittelun kehittäminen
  • kannattavuuden parantaminen
  • asiakaskokemuksen kehittäminen

  Mitä voit odottaa:

  • Syventävää tietoa siitä, miksi asiakasarvo on keskeinen tekijä liiketoiminnassa, ja miten voit tunnistaa asiakkaan tarpeet tehokkaasti.
  • Käytännön työkaluja omien asiakasarvomahdollisuuksien löytämiseen ja hyödyntämiseen.
  • Muiden osallistujien näkemyksiä ja kokemuksia asiakasarvon kehittämisestä, tuotteistamisesta, palvelullistamisesta ja muista aiheeseen liittyvistä teemoista.

  Myynti ja markkinointi

  Oletko valmis vahvistamaan yrityksesi myyntiä ja markkinointia? Haluatko oppia uusia strategioita ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja lisäämään myyntiäsi?
  Tervetuloa syventymään liiketoiminnan ytimeen: ”Myynti ja Markkinointi – Kaikki mitä yrittäjän pitää tietää!”

  • miksi myyntiä ja markkinointia pitää tehdä?
  • mitkä ovat pienyrityksen parhaat tavat tehdä markkinointia?
  • miten rakennetaan systemaattinen tapa myydä ja markkinoida?
  • markkinointisuunnitelma
  • myynnin ja markkinoinnin mittaaminen

  Mitä voit odottaa:

  • Avaava puheenvuoro siitä, miten rakentaa tehokas myynti- ja markkinointi yrityksellesi.
  • Yritysten tarinoita onnistuneista myynti- ja markkinointitavoista, joista voit ottaa oppia omaan liiketoimintaasi.
 • tiistai 23.1. klo 8-10

  Yrittäjän toimeenpanokyky – miten saat asiat tapahtumaan?

  Aamun Kasvun kahveilla oli vilkasta keskustelua aiheesta ”tavoitteen saavuttamisen kaava”,  pohjautuen Ria Parppein Volition Booster – toimeenpanomalliin. Aiheesta voi lukea lisää Rian kirjasta ”Tee, toimi, saa aikaan”.

  Mikä estää sinua eniten saavuttamasta tavoitteesi?

  1. Tavoitteen puute?
  2. Tavoitteen merkityksettömyys?
  3. Itseluottamuksen puute?
  4. Vaikuttamismahdollisuuden puute?
  5. Työvireen puute?
  6. Fokusoinnin puute?

  Muistatko säännöllisesti pysähtyä ja katsoa taakse- ja eteenpäin?  Lyhyellä aikavälillä yksi viikko tai kuukausi taaksepäin ja kolme viikkoa tai kuukautta eteenpäin. Mitä on tapahtunut ja mitä seuraavaksi pitäisi tapahtua? On tärkeää tunnistaa, minkä aikavälin asioista nyt keskustellaan. Mitä tavoittelet lyhyellä aikavälillä, kvarttaaleittain ja vuoden periodilla.

  tiistai 20.2. klo 14-16

  Vieraana Jari Elonen 

  Kasvun kahvit sujui tiistaina kerrassaan erinomaisesti, ja keräsi paikalle runsaslukuisen joukon – iloitsemme tästä suuresti! Jämsäläinen pitkänlinjan yrittäjä Jari Elonen oli mukana kertomassa Elonen Oy:n kuulumisia, ja oli mielenkiintoista kuulla, miten loppiaisena sattuneen katastrofin, Töysän tehtaan tulipalon, jälkeen ollaan selviydytty.

  Tilat paloivat maan tasalle, mutta heti seuraavana päivänä ryhdyttiin töihin ja alettiin kasaamaan toiseen halliin uutta linjastoa. Monenlaisia suunnitelmia on meneillään, ja etsinnässä uudet tuotantotilat. Periksiantamattomuudesta kertoo muun muassa se, että kuukausi katastrofin jälkeen mediassa jo uutisoitiin, että Elonen leipoo jälleen Töysässä. ”Olen joskus sanonut, että ikinä en enää leipomoa rakenna, mutta tässä sitä taas rakennetaan”, Jari kommentoi. Haasteita riittää, mutta toisaalta intohimo yrittää ja löytää ratkaisut alaan ja työhön on valtava.

  Iltapäivän aikana Jarin innoittamana juteltiin muun muassa yrittäjän sitoutumisesta, esimerkillä johtamisesta, vastuullisuudesta, yrityksen käännekohdista, osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan merkityksestä.

  Kasvun kahvit 20.2.2024
  Kasvun kahvit 20.2.2024

  Kuvassa Jari Elonen

  tiistai 16.4. klo 14-16

  Digitalisaatio

  Tämänkertaisen tapahtuman teemana oli digitalisaation johtaminen, ja keskustelua johdatti digitalisaation asiantuntija Anniina Kopsa.

  Käsittelimme sitä, miten niin pienet kuin isommatkin yritykset voivat menestyksekkäästi johtaa ja soveltaa digitalisaatiota liiketoiminnassaan.

  Kuulimme konkreettisia esimerkkejä ja parhaita käytäntöjä siitä, miten digitalisaatiota voidaan hyödyntää tehokkaasti ja tuoda lisäarvoa yrityksen toimintaan.

Tää oli kyllä hyvä setti! Ilo oli olla mukana ja näiden tiimoilta tuli todella omaan ajatteluun ravistelua ja tapaamisia näidenkin ulkopuolella.

Polku yrittäjyyteen -info ja sparraus

📌keskiviikko 4.9. klo 15–17
📌keskiviikko 2.10. klo 15–17
📌keskiviikko 6.11. klo 15–17

Vinkkejä yrittäjäpolun alkuun starttiyrittäjille ja yrityksen perustajille.

Monet asiat askarruttavat mieltä siinä vaiheessa, kun ajatus yrittäjyydestä alkaa itää. Mistä lähteä liikkeelle, mistä löytää apua, entä voiko toimintaan saada jotain rahoitusta?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Polku yrittäjyyteen -tapahtuma, joka toteutetaan Jämsä Tehtaan ja Jämsän kaupungin yrityspalveluiden yhteistyönä.

 • Ajatuksena on auttaa ja kannustaa kaikkia starttiyrittäjiä, tai heitä ketkä ovat ideoimassa mahdollista liiketoimintaa. Omien suunnitelmien ei tarvitse olla vielä loppuun asti hiottuja, voi olla että yrittäjyys on vasta häivähdys mielessä, tai sitten jo pitkään pyöritelty haave. Tarjolla on infoa ja käytännön vinkkejä, vertaistukea, mielenkiintoisia kohtaamisia ja verkostoitumista.

  Tapahtumaa luotsaavat yrityspalvelupäällikkö Joonas Nurminen sekä Jämsä Tehtaan yhteisömanageri Petteri Koskinen. Molemmat korostavat, että voit osallistua hyvin matalalla kynnyksellä, vaikkei oma yritysideasi olisikaan täysin selvillä. Voit etukäteen miettiä, mihin erityisesti tarvitset apua, mutta annamme vastauksia ainakin seuraaviin asioihin: – Miten lähden liikkeelle oman yritystoiminnan käynnistämisessä? – Mistä löydän apua kysymyksiini? – Mikä on liikeidea? – Mikä on liiketoimintasuunnitelma ja mihin sitä tarvitaan? – Voinko saada toimintaani mitään rahoitusta?

  Tapahtuma järjestetään Jämsä Tehtaalla, ja samalla pystyt siis tutustumaan paikan tarjoamiin työnteon ja yrittämisen puitteisiin ja käyttäjäyhteisöön.

  Petteri Koskinen

  yhteisömanageri / Jämsä Tehdas

  Joonas Nurminen

  yrityspalvelupäällikkö

  Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski

Uusi maailma aukesi ja oli kiva nähdä boxin ulkopuolelle.

Yrittäjien vertaisryhmä II

📌Hae mukaan 16.8. mennessä! 

Yrittäjien vertaisryhmä II käynnistyy elokuussa. Keskusteluja käydään kerran kuukaudessa Jämsä Tehtaalla.

Yrittäjä. Tule inspiroitumaan, jakamaan kokemuksia ja oppimaan yhdessä.

Yrittäjien vertaisryhmään otetaan mukaan 12 yrittäjää ja ryhmän kokoonpano säilyy samana koko syyskauden.

HAE MUKAAN!

Haku päättyy 16.8.2024. Vahvistamme mukaan pääsevät heti hakuajan päättymisen jälkeen viikolla 19.

Syksyn tapaamisajankohdat on määritelty seuraavasti:

📌maanantai 26.8. klo 17:30–19:30
📌maanantai 30.9. klo 17:30–19:30
📌maanantai 28.10. klo 17:30–19:30
📌maanantai 25.11. klo 17:30–19:30
📌maanantai 16.12. klo 17:30–19:30

Näin yrittäjien vertaisryhmä toimii:

 • Vertaisryhmässä osallistujat oppivat toinen toisiltaan keskustelemalla.
 • Vertaisryhmässä käsiteltävät teemat ja aiheet valikoituvat osallistujen toiveiden mukaan. Käsiteltäviä teemoja voivat olla mm. liiketoiminnan kehittäminen, yrittäjyys, tuotteistaminen, myynti, markkinointi, talous, johtaminen.
 • Tarvittaessa vertaisryhmän kokoontumisissa voidaan käyttää ulkopuolista alustajaa.
 • Avoimuus ja luottamus on vertaisryhmän toiminnan ytimessä. Tavoitteemme on, että vertaisryhmässä ei ole mukana kilpailevia yrityksiä. Keskusteluja käydään luottamuksen hengessä eikä niistä tehdä julkisia yhteenvetoja. Voit siis jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi turvallisesti.
 • Vertaisryhmän ohjaajana toimii Jämsä Tehtaan yhteisömanageri Petteri Koskinen.

Tauolla olevia tapahtumia

Jämsä Tehtaan toimintaan kuuluu rohkeat ja ketterät kokeilut. Erilaisia tapahtumiakin kokeillaan ja kokemuksia haetaan.

Seuraavat tapahtumat ovat ainakin tällä hetkellä tauolla, mutta ne voivat aktivoitua uudelleen.

Tehtaan mokakahvit ja töppäysteet

📌Tapahtumasarja on tauolla

Nyt on lupa avautua ja kertoa niistä kovimmista oppimisen paikoista, mokista.

Niitä tulee jokaiselle, mutta kuinka voimme kääntää nämä voimavaraksi.

 • Ota reppuun yksi tai useampi moka työelämän varrelta ja tule jakamaan ne kanssamme.

  Jämsä Tehtaalla vallitsee luottamuksen ilmapiiri, joten uskallat kertoa niistä sattumuksista, joista yleensä haluat olla täysin hiljaa.

  Tästä tapahtumasta ei tehdä muistiinpanoja eikä koosteita, joten kerrotut asiat jäävät vain läsnäolijoille oppimisen mahdollisuudeksi.

Tehtaan aamulenkki

📌Tapahtumasarja on tauolla

Lähtö tapahtuu Tehtaan ovelta. Luvassa on matalasykkeinen noin 5-6 kilometrin aamureippailu.

Ole lähtöhetkellä paikalla, niin pääset nauttimaan mukavan aamulenkin hyvässä seurassa leppoisasti keskustellen.

 • Lenkillä tavoitellaan juoksunomaista etenemistä ja vauhti säädetään kaikille sopivaksi.

  Reitti vaihtelee kelien mukaan. Kesäkelillä liikutaan enemmän joen rannassa ja poluilla. Talvella liikkuminen siirtyy auratuille kulku-urille keskusta-alueella.

  Lenkin jälkeen on mahdollista käydä suihkussa Kuntokeskus Karbonilla ja Tehtaan kahvipöydässä voit nauttia aamukahvit hyvässä seurassa.

Jämsä Tehdas -etätyötilan toimintaa rahoitetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Jaa sosiaalisessa mediassa