Tarjolla hyvä työpäiväkokemus

Hyvä työpäiväkokemus rakentuu meidän mielestä ergonomisista työpisteistä, viihtyisästä ympäristöstä ja mukavista ihmisestä - puitteista ja tunnelmasta.

Tehtaalle on helppo tulla

Käyttäjät ovat sanoneet, että Jämsä Tehtaalle on mukava tulla ja tuntee olonsa tervetulleeksi. Tehtaan toimintatapoihin kuuluu, että yhteisömanageri käy uuden käyttäjän kanssa läpi Tehtaan toimintatavat, esittelee paikat ja tilanteesta riippuen tutustuttaa myös muihin Tehtaan käyttäjiin.

Meille Tehtaalle tulemista ei tarvitse jännittää, vaan voit tulla omana itsenäsi. Me muutkin Tehtaalla teemme niin.

Työpisteet voit varata etukäteen, joten tiedät jo tullessasi, millaiset työnteon puitteet sinulla sillä kertaa on luvassa. Toki paikanpäälle voi tulla myös ilman etukäteisvaraamista, sillä aina työn tekemiselle tila löytyy, vaikka sitten kohtaamistilan sohvalta.

Kannattaa tutustua etukäteen ’Näin meillä toimitaan’-ohjeisiin. Olet sitten paremmin jo jyvällä perusjutuista.

Työpisteiden ergonomia on kunnossa

Sanovat, että Tehtaalla puitteet työn tekemiseen ovat jopa paremmat kuin omalla työpaikalla puhumattakaan kotitoimistosta. Töitä voit tehdä istuen tai seisaalteen.

Jämsä Tehtaan työpisteet on varusteltu sähköpöydillä, ulkoisilla näytöillä sekä näppäimistöllä ja hiirellä. Luonnollisesti työtuolit löytyvät ja muutama nojailujakkarakin sekä useampi seisomamatto.

Kunkin työpisteet tarkemman kuvauksen löydät varausjärjestelmästä.

Tehtaan käyttäjistä lähityöyhteisö

Hyvien puitteiden lisäksi Tehtaalta löytyy kahviseuraa sekä keskustelukumppaneita työelämäkysymyksiin liittyen.

Tehtaan käyttäjät voivat olla sinun lähityöyhteisösi.

Kohtaamistilassa opit tuntemaan muita Tehtaan käyttäjiä, joten kannattaa ainakin ajoittain varata työpäivään mahdollisuuksia istua hetkeksi kahvipöytään tai Kohtaamistilan sohville höpöttelemään.

Jämsä Tehdas -etätyötilan operaattorina toimii Jämsän kaupunki ja toimintaa rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Keski-Suomen liiton logo

Jaa sosiaalisessa mediassa