Töissä Patriassa – meillä sinä ratkaiset!

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittistä operaatioista maalla, merellä ja ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä.

Tutustu tarkemmin avoimiin työpaikkoihimme ja urasivuihimme: Patrian avoimet työpaikat

Jämsän Halli on vetovoimainen työpaikka ilmailualan huippuosaajille

Jämsän Hallissa Patria tarjoaa ilmailun elinkaaren tukipalveluita sotilaslentokoneille ja helikoptereille, mukaan lukien huolto-, ylläpito-, korjaus- ja päivityspalvelut. Lisäksi Hallissa tehdään komposiittivalmistusta kansainvälisille ilmailuteollisuuden yrityksille. Hallissa työskennellään monenlaisissa työntekijä- ja asiantuntijatehtävissä.

Patria ja Suomen Puolustusvoimat allekirjoittivat joulukuussa 2023 palvelusopimuksen Suomen F-35-hävittäjähankkeen kykyjen rakentamisesta. Lähivuosina Jämsän Halliin syntyykin uudenlainen osaamiskeskittymä sekä merkittävä määrä uusia työpaikkoja F-35-hävittäjähankkeen myötä. Sopimus tuo lähes 500 henkilötyövuotta Halliin, jossa tulevaisuudessa kootaan F-35 hävittäjien eturunkoja.

Rakennustyöt kokoonpanohallin pystyttämiseksi ovat parhaillaan käynnissä. Uudet tuotantotilat valmistuvat maaliskuussa 2025, jolloin kokoonpanotyöt voidaan aloittaa. Ensimmäiset eturungot on tarkoitus toimittaa vuoden 2026 lopussa Yhdysvaltoihin. Eturunkotehdas tulee työllistämään noin 150 henkilöä. Lisäksi hankkeelle luodaan tukiorganisaatiota ja rekrytointeja tehdään erilaisiin asiantuntijatehtäviin tulevina vuosina.

Kerromme F-35 -hankkeeseen liittyvistä uramahdollisuuksista sekä avoinna olevista tehtävistä urasivuillamme: Patrian urasivut

Patria lyhyesti

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan elinkaarentukipalvelujen sekä teknologiaratkaisujen ja lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluja ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla ensisijainen kumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa. Patrialla on toimipisteitä Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Virossa, Latviassa ja Espanjassa. Patria työllistää yli 3 000 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden.

Jaa sosiaalisessa mediassa