Konsernipalvelut

Jämsän kaupungin konsernipalveluihin kuuluvat hallintopalvelut, talouspalvelut sekä matkailu, markkinointi ja viestintä. Konsernipalveluihin kuuluu myös kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen, keskusvaalilautakunnan sekä tarkastuslautakunnan toiminta.

Talouspalvelut

Konsernipalveluiden ytimestä löydät talouspalvelut, jossa kaupunkia ja sen sidosryhmiä palvelevat talouspalveluiden, kirjanpitopalveluiden ja palkkahallinnon luotettavat ammattilaiset.

Kattavat ja tehokkaat talouspalvelut tarjoavat kokonaisvaltaista tietoa toiminnan ohjausta sekä taloudellisten tavoitteiden saavutusta varten. Meillä vastuuntuntoiset ja tarkat asiantuntijat vastaavat talouden suunnittelusta ja strategisesta ohjauksesta, kirjanpidon ja talousraportoinnin laadinnasta sekä palkanlaskentapalveluiden tuottamisesta.

Tiimissämme työskentelee talous- ja palkkasihteereitä, kirjanpitäjiä, palkka-asian esimies, kirjanpitopäällikkö ja talousjohtaja.

Matkailu, markkinointi, viestintä

Matkailun, markkinoinnin ja viestinnän tulosalueen tiimissä työskentelee seitsemän alan tekijää. Tiimiimme kuuluu matkailu- ja markkinointijohtaja, viestintäpäällikkö, markkinointisuunnittelija, viestinnän asiantuntija, matkailusihteeri, matkailun projektipäällikkö sekä viestintä- ja markkinointikoordinaattori.

Työtehtävät eri osa-alueilla ovat laaja-alaisia ja monihaaraisia kokonaisuuksia. Tehtäviämme ovat muun muassa matkailu- ja kaupunkimarkkinointi, mediatiedotteet, verkkosivujen ja intranetin kehittäminen, sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin sekä matkailuhankkeiden valmistelu ja koordinointi.

”Meillä on hyvä tekemisen flow.”

Hallintopalvelut

Konsernipalveluissa työskentelee rautaiset hallinnon ammattilaiset. Tukipalveluna mahdollistamme sujuvat hallinnon palvelut poliittisen päätännän ja kuntalaisten sujuvan arjen toteuttamiseksi.

Tukipalveluita tuottavat hallinto-, ict-, HR-palvelut niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille. Meillä työskentelee hallintosihteereitä, toimistosihteereitä, hallintojohtaja, kehittämispäällikkö, henkilöstöpäällikkö, logistikko, tietohallintopäällikkö sekä järjestelmäasiantuntijoita.

Jaa sosiaalisessa mediassa