Jämsän bisneskoulu

Haluatko tehoa ja tuloksia markkinointiin? 

Ilmoittautuminen Jämsän bisneskouluun on alkanut!

Jämsässä uskotaan yrittäjyyteen. Siksi järjestämme mikroyrittäjille täysin maksuttoman markkinoinnin valmennuksen.

Luvassa on boostia bisnekseen ja tuloksia tekemiseen. Neljän päivän valmennuksessa pääset kehittämään omaa osaamistasi, sparrailemaan muiden yrittäjien kanssa ja oppimaan uutta markkinoinnin kovilta ammattilaisilta. Koulutuksiemme palautteet hipovat lähes erinomaista (4,7/5), joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5 päivää ennen haluamaasi valmennuskertaa. Voit ilmoittautua myös kerralla mukaan useampaan valmennukseen. Valmennus järjestetään Jämsässä, Jämsä Tehdas -etätyötilassa.

Koulutuksen rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Mitä valmennus sinulle tarjoaa?

 • Konkreettisia työkaluja ja osaamista yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen etenkin digitaalisen ja somemarkkinoinnin avulla
 • Luovuutta, vinkkejä, energiaa ja motivaatiota tuloksellisen markkinoinnin toteuttamiseen
 • Paikallisten yrittäjien verkostoa, joka tukee ja sparraa ideoitasi ja tukee vaikeiden tilanteiden ratkaisemisessa
 • Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoiden tukea ja apua juuri oman liiketoimintasi kehittämiseen
 • Lopputuloksena taidot ja työkalut systemaattisen ja tuloksellisen markkinoinnin osa-alueiden toteuttamiseen mikroyrittäjän arjessa

Neljän päivän paketti – päivä kerrallaan tai kaikki!

Bisneskoulu sisältää keväällä 2022 neljä markkinoinnin valmennuspäivää, joissa sukelletaan syvälle käytännön tekemiseen. Ota siis kanssamme some haltuun, rakenna voittavia kampanjoita ja sykähdytä asiakkaitasi puhuttelevalla sisällöllä.

 • Nykypäivänä sisältötulva kuluttajien arjessa on valtava. Sisältöä tulee joka tuutista, vuorokauden jokaisena tuntina. Siksi vain kohderyhmääsi osuvat sisällöt menestyvät ja sisältö, joka asiakastasi ei kiinnosta, on täysin turhaa.  ‍ ‍

  Mutta millainen sisältö asiakkaitasi sitten kiinnostaa? Valmennuspäivässä syvennymme sisältömarkkinoinnin saloihin: miten ja missä tavoitat kohderyhmäsi? Millaisilla viesteillä kiinnität unelma-asiakkaasi huomion ja ohjaat häntä ostopolulla eteenpäin? Millaista on hyvä sisältö? Näihin etsimme vastaukset yhdessä.

  Ilmoittautuminen on päättynyt 

 • Tämä on todellinen luovan kirjoittamisen rakkauspaja.  Valmennuksessa luvassa on kuivaa ruutia tekemiseen, sillä työstämme päivän aikana julkaisuvalmiin tekstin sinulle relevanttiin markkinointikanavaan.

  Autamme sinua löytämään tyyliä sekä sanoja asiakkaita houkuttavaan ja systemaattiseen sisältötuotantoon. Lupaamme pienet vinkit isoihin teksteihin sekä palautetta ja näkökulmia juuri unelma-asiakkaidesi hurmaamiseen.

  Ilmoittautuminen on päättynyt 

 • Meneekö sormi suuhun digimarkkinoinnin työkalujen ja kampanjasuunnittelun kanssa? Ei mene enää kauaa!   Iltapäivän aikana opit ymmärtämään, mistä markkinointikampanjassa on todella kyse ja miten sellainen toteutetaan.

  Luvassa on tuhti tietopaketti (konkreettisilla tehtävillä höystettynä) digitaalisen markkinointikampanjan toteuttamiseen. Valmennuspäivän lopputuloksena sinulla on viimeistelyä vaille valmis kampanja valmiina käynnistettäväksi.

  Ilmoittautuminen on päättynyt 

 • Kuten tiedät, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ja videossa on 25 kuvaa sekunnissa. Aava & Bangin videotiimin Tommin ja Jussin opissa opit päivän aikana tuottamaan ketterästi laadukkaita videoita älypuhelimellasi. Jatkossa pystyt tuottamaan videoita käden käänteessä esimerkiksi yrityksesi some-kanaviin, sisäiseen viestintään tai markkinointimateriaaleihin.

  Työpajan aikana käymme läpi videotuotannon perusteet aina kuvakäsikirjoituksesta editointiin. Sinusta ei ole kuitenkaan tarkoitus kouluttaa videotuotannon karatemestaria, vaan valmennuksen tavoite on ennen kaikkea antaa alkusysäys ja innostus videoiden tekemiselle. Päivän päätteeksi ensimmäinen videotuotantosi onkin jo purkitettu.

  Ilmoittautuminen on päättynyt 

Valmennusta luotsaa kasvumarkkinointitoimisto Aava & Bang

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Aava & Bangin kanssa, jolla on vuosien kokemus markkinoinnin valmentamisesta, markkinoinnin tekemisestä sekä uusien digitaalisten kanavien hyödyntämisestä. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa.

Aina välillä sitä kadottaa uskon omaan tekemiseen. Teidän kanssa löytää sen kipinän ja varmuuden, että tästäkin pääsee eteenpäin.

Aava & Bang lukuina

Jaa sosiaalisessa mediassa