Jää Jämsään kokemaan kulttuuri­elämää

Jämsän monipuolinen taidetarjonta johdattelee sinut Jämsän kulttuurielämän sydämeen. Paikalliset harrastajateatterit tarjoavat komediaa ja jämsäläisiä tarinoita. Lähde retkelle seudun kiehtoviin museoihin ja ihastu menneen ajan tunnelmaan.

Jää Jämsään kokemaan kulttuuri­elämää

Jämsän monipuolinen taidetarjonta johdattelee sinut Jämsän kulttuurielämän sydämeen. Paikalliset harrastajateatterit tarjoavat komediaa ja jämsäläisiä tarinoita. Lähde retkelle seudun kiehtoviin museoihin ja ihastu menneen ajan tunnelmaan.

Taidetta, teatteria ja tunnelmaa

Kulttuuritarinoita Jämsästä

Lue ajankohtaisia kulttuuritarinoita Jämsästä. Mielenkiintoisia henkilöitä ja elämyksiä eri taiteen aloilta. Lisää tarinoita löydät Johanna Suomisen toimittamasta Kulttuuritarinoita Jämsästä -blogista.

Madaamit valtaavat Nysän

Kuoreveden teatterin Madaamit tuo iloa pikkujouluaikaan. Rohkea komedia käsittelee vanhemmuutta ja perhearkea räväkästi ja hauskasti.

Lue lisää
 • Kammari on täynnä Värinää

  Uutta Värinää -näyttely Jokilaakson Luontaispuodin Kammarissa esittelee uusien värinäläisten taidetta.

 • Aino Hagner kertoo sotakummilapsen tarinan

  Aino Hagnerin romaani Sotakummilapsi kertoo Ahti ”Atsi” Leppäsen tarinan. Atsi tunnetaan muun muassa jalkapalloilijana ja edesmenneen Jukka Virtasen ystävänä.

 • Hullunkurista arkirealismia

  J+J Teatteri esittää Sirkku Peltolan komedian Mummun saappaassa soi fox, joka viihdyttää ja puhuttelee. Ohjaajana on vieraileva ammattilainen, Kirsi Sulonen.

 • Keski-ikäinen Kuoreveden taideseura on pieni mutta pirteä

  Jämsän Galleria Kivipankissa on Kuoreveden taideseuran 40-vuotisjuhlanäyttely, joka on täynnä katseltavaa.

On niitä tapahtumia muuallakin, mutta ei niin kuin meillä!

Jämsässä tapahtuu ympäri vuoden: festareita, konsertteja, urheilua, teatteria, taidetta ja tunnelmallisia kylätapahtumia.

 • Lavis- lavatanssijumppa

  26.11.2022

  13:00 14:00

  Moiskalantie 19, 42100 Jämsä

  Lavis on hauskaa, helppoa, hikistä ja iloista liikuntaa musiikin tahtiin. Lavis tunnilla soi kotimainen tanssimusiikki. Laviksessa et tarvitse paria.7€/hlö. Maksutavat: käteinen, MobilePay, Edenred-sovellus, Epassi-sovellus ja...

 • Madaamit

  11.11.2022 9.12.2022

  Kuoreveden teatteri, Kuoreveden Nuorisoseura Nysä, Kuorevedentie 921, 35630 Jämsä Kuorevesi

  Marras-joulukuussa Nysän näyttämöllä nautitaan Tuomas Parkkisen komediasta Madaamit. Luvassa on aikamoista tykitystä, kun viisi naista valtaa lavan. Toki joukkoon yksi mieskin mahtuu.Muistatteko sen tunteen, kun oma äiti tai anoppi...

 • Erin

  26.11.2022 27.11.2022

  Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä Finland

  ERIN KEIKALLA HIMOS AREENALLA!Lippujen varausaika 2 päivää.Lippuja myydään myös ovella, mikäli jäljellä.Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu.Ovet klo 22:00-04:00

 • Työllisty etänä -tapahtuma

  28.11.2022

  12:00 14:00

  Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

  Ohjelmassa- Etätyöhön työllistyminen - Miten tunnistan omat vahvuuteni? - Mari Murto, Centria- Etätyömarkkinat rekrytoijan näkökulmasta - Tapani Pura, Barona- Etätyö työskentelymuotona - kokemuksia 4 vuoden ajalta - Heli...

Yhteystiedot

Katja Pohjoismäki

vapaa-aikapalvelupäällikkö

Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Päivi Himanen

kulttuurisihteeri-ohjaaja

Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä