Galleria Kivipankki

Galleria Kivipankissa järjestetään näyttelyitä, konsertteja, seminaareja, yksityis- ja koulutustilaisuuksia. Kivipankin toimintaa ylläpitää kaupungin kulttuuripalvelut. Näyttelyajat ovat jatkuvasti varattavissa taiteilijoiden, yksityishenkilöiden, ryhmien ja järjestöjen käyttöön.

Kivipankin historia

Galleria Kivipankki rakennettiin vuonna 1913 arkkitehti Ilmari Launiksen suunnittelemana. Aluksi Kivipankki toimi Jämsän Säästöpankin toimitiloina, mutta vuonna 1993 rakennus saneerattiin kaupungin kulttuuritilaksi. Kivipankista tuli vuosi vuodelta tunnetumpi suomalaisen taiteen eturivin taiteilijoiden näyttelypaikkana. Sieltä alkoivat myös ympäristönäyttelyt, myöhemmin maisemataidenäyttelyt sekä kesän kansainväliset huopanäyttelyt.

Galleria Kivipankin näyttelytoiminta päättyy 4.8.2024.

Aukioloajat ja pääsymaksut

Kivipankki on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-17. Kivipankin näyttelyt ovat maksuttomia. Tarkemmat tiedot meneillään olevista näyttelyistä ja aukioloajoista löydät Jämsän kaupungin tapahtumakalenterista sekä Galleria Kivipankin Facebook-sivulta.

Gallerian vuokraajalle

Kivipankki on kaksikerroksinen. Alakerta on kooltaan 80 m² ja sieltä löytyvät sali, keittiö ja eteinen. Seinät ovat valkoiset ja lattia tammiparkettia. Myös yläkerrassa on tilaa noin 80 m², mikä jakaantuu neljään näyttelyhuoneeseen. Seinät ovat valkoiset ja lattian muovimatto on harmaa. Yläkertaan ei ole hissiä. Kivipankista voi vuokrata koko talon tai pelkästään ala- tai yläkerran. Koko talon vuokra on 380 €/vk, hinta sisältää mm. näyttelyn valvonnan.

Näyttelytiloissa on valmiina ripustuslangat. Yleensä taiteilija vastaa teosten kuljetuksista, näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta sekä mahdollisista vakuutuksista. Näyttelystä tehdään aina kirjallinen sopimus. Kivipankki on vuokrattavissa 4.8.2024 saakka.

Jaa sosiaalisessa mediassa