Ohjattu toiminta

Uimahallilla järjestetään ohjattua ryhmätoimintaa altailla ja kuntosalilla sekä lasten uimakouluja. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kesä 2023

3. 21.8. – 1.9.2023
klo 13-14 alkeisuimakoulu
klo 14–15 (jatkouimakoulu-peruttu)
klo 15–16 jatkouimakoulu
klo 16–17.30 tekniikkauimakoulu

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 15.5.2023 klo 10 sähköisessä TIMMI-tilavarausohjelmassa kaupungin verkkosivuilta: Timmi sisäänkirjautuminen tai suoraan nettiselaimen kautta: https://jamsa.timmi.fi/WebTimmi/#/23
Vapaita uimakoulupaikkoja voi tiedustella myös uimaopettajilta, kun ilmoittautuminen on alkanut puh. 040 712 2522 .
Ilmoittautuminen sujuu joustavasti, kun toimit näin:
Rekisteröidy käyttäjäksi Timmi-palveluun etukäteen: https://jamsa.timmi.fi/WebTimmi/#/23
Saat reaaliaikaisen tiedon siitä, mahtuuko osallistuja valitsemaasi uimakouluryhmään. Mikäli uimakouluryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua toiseen ryhmään.
Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan uimakoulumaksun 68€. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle ennen uimakoulun alkua. Maksettuasi saatte haltuunne uimakoulukortin, joka palautetaan uimakoulujakson päätyttyä. Uimakoulukortti leimataan uimahallin kassalla aina uimakouluun saavuttaessa.
Mahdollinen peruutus esim. sairastapauksissa voidaan tehdä varausjärjestelmän kautta tai ilmoittamalla uimaopettajille puh. 040 712 2522.

Varhaistaitoryhmä on tarkoitettu neljä(4) vuotta täyttäneille lapsille, jotka vasta tutustuvat vesielementtiin. Ryhmässä harjoitellaan mukavien leikkien avulla vedessä liikkumista, puhalluksia ja kastautumista. Tavoitteena on suorittaa varhaistaitomerkin tehtävät.

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu viisi(5) vuotta täyttäneille uimataidottomille lapsille, jotka ovat veteen tottuneita ja kastautuvat vedessä kokonaan(sukeltavat). Ryhmässä harjoitellaan kellunnat, liu’ut ja mahdollisuuksien mukaan alkeisuinnit. Tavoitteena on suorittaa alkeismerkin tehtävät.

Jatkouimakouluryhmä on tarkoitettu kuusi(6) vuotta täyttäneille lapsille, jotka ovat käyneet jo alkeisuimakoulun ja omaavat vähintään 10 metrin uimataidon. Jatkouimakoulussa vahvistetaan jo opittuja taitoja ja tavoitteena on harrastusmerkin suorittaminen.

Tekniikkaryhmä on suunnattu lapsille, jotka ovat käyneet jo jatkouimakoulun ja uivat hyvin vähintään 25 m. Ryhmässä opetellaan uinnin tekniikkaa ja tavoitteena on saavuttaa tekniikka- tai taitomerkki.

 

Syksy 2023; maanantai 4.9. alkaen

 

Sivistystoimi

avoinna ma-pe klo 9-12

Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Katja Pohjoismäki

vapaa-aikapalvelupäällikkö

Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Jaa sosiaalisessa mediassa