yrittaminen

Yrittäjän hyödyllinen työkalupakki

Olemme koonneet tähän erilaisia työkaluja, oppaita ja linkkejä yritystoiminnan perustamiseen ja kehittämiseen liittyen.

Jämsä sydän punainen kierrettyJämsän yrityshakemisto

Jämsä sydän punainen kierrettyYritystulkki

Jämsä sydän punainen kierrettySuomi.fi-palvelu

Jämsä sydän punainen kierrettyOhjeita yritysostoa suunnitteleville uusille yrittäjille-opas

Jämsä sydän punainen kierrettyYritys myyntikuntoon -opas

Jämsä sydän punainen kierrettyELY-keskuksen kehittämispalvelut

Jämsä sydän punainen kierrettyYrityskummi yrityksesi kasvun tueksi


Jämsän yrityshakemisto

Jämsän yrityshakemistosta löydät Jämsässä toimivat yritykset. Hakemisto on Jämsekin ylläpitämä maksuton palvelu Jämsässä toimiville yrityksille ja yrityksille, joiden kotipaikka on Jämsä.

Jämsä sydän punainen kierrettySiirry yrityshakemistoon

<< Paluu


Yritystulkki

Yritystulkki on yrittäjän hyödyllinen työkalupakki. Sieltä löydät yrittämiseen liittyvän perustiedon. Yritystulkin sisällöt ovat hyödyllisiä niin aloittavalle kuin jo toimivalle yrittäjälle.

Yritystulkista saat apuja mm. liiketoiminnan suunnitteluun, markkinointiin, hinnoitteluun, rahoituslaskelmiin tai henkilöstökysymyksiin. Valmiit dokumenttipohjat nopeuttavat asioiden työstämistä ja pystyt keskittymään itse liiketoimintasi sisältöön.

Yritystulkki kehysbanneri vaalea

Jämsä sydän punainen kierrettySiirry Jämsän kaupungin yritystulkkiin

<< Paluu


Suomi.fi-palvelu

Suomi.fi-verkkopalvelusta löydät tietoa eri elämäntilanteisiin ja yrityksen elinkaaren vaiheisiin. Pääset myös tutustumaan käytettävissä oleviin palveluihin ja saat toimintaohjeita asioiden hoitamiseen.

Jämsä sydän punainen kierrettySuomi.fi-palvelu yrityksille ja yrityksen perustajille

<< Paluu


Ohjeita yritysostoa suunnitteleville uusille yrittäjille-opas

Tällä oppaalla on kaksi tarkoitusta. Oppaan avulla voit jäsentää omaa ajatteluasi sekä selkiyttää terminologiaa ja ajatusmaailmaa, joka yrityksen ostamiseen liittyy. Opas antaa sinulle myös käytännön ohjeita ja esimerkkejä yrityskaupan toteutukseen. Koska valtaosa yrityksen myyjistä on myymässä yritystään ensimmäistä kertaa, palvelee opas myös myyjiä heidän valmistautuessaan kohtaamaan yrityksensä ostajia.

Jämsä sydän punainen kierrettyLataa 'Ohjeita yritysostoa suunnitteleville uusille yrittäjille'-opas (pdf - 1,2Mt)

<< Paluu


Yritys myyntikuntoon -opas

Tähän oppaaseen on koottu omistajanvaihdosta harkitsevien yrittäjien tyypillisimmät kysymykset heidän ryhtyessään suunnittelemaan yrityksensä omistajanvaihdosta. 

Nämä yleisimmin kysytyt kysymykset sekä niihin yleisesti annetut vastaukset kuvastavat hyvin omistajanvaihdoksen monitahoisuutta. Yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole, vaan jokainen tapaus on ainutkertainen ja yksilöllinen.

Jämsä sydän punainen kierrettyLataa 'Yritys myyntikuntoon'-opas (pdf - 3,3Mt)

<< Paluu


ELY-keskuksen kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu toimiville pk-yrityksille, joilla on potentiaalia liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä ihmisten työllistämiseen. Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja. Palvelut ovat yrityksille tuettuja.

KEHITTÄMISKARTOITUS
Yrityksen omatoimiseen kehittämistarpeiden kartoitukseen. Palvelu on maksuton.

ANALYYSI
Yrityksen liiketoiminnan nykytila-analyysi ja kehittämissuunnitelman teko yhdessä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Hinta yritykselle tuettuna 220 € + alv/pv.

KONSULTOINTI
Valitun kehittämissuunnitelman toteuttamiseen eri osa-alueista: kasvu, uudistaminen, tuottavuus ja talous, markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö, innovaatioiden kaupallistaminen. Max. 1-15 pv/3 vuoden aikana, hinta yritykselle tuettuna 300 € + alv/pv

KOULUTUS
Pk-yritysten avainhenkilöille teemoina kasvun johtaminen, talouden ja tuottavuuden johtaminen sekä markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen. Koulutusten hinnasta valtio maksaa 70 % ja yritysasiakas 30 %.

Jämsä sydän punainen kierrettyLisätietoja palveluista löydät www.yritystenkehittamispalvelut.fi 

<< Paluu


Yrityskummi yrityksesi kasvun tueksi

Kaipaatko näkemystä ja kokemusta yritystoiminnan tueksi?

Liiketoiminnan solmukohdissa tai toiminnan kehittämisen haasteissa yrityskummi voi olla korvaamaton apu. Ulkopuolisen osaajan näkökulma tarjoaa tuoreita ajatuksia ja antaa ajattelemisen aihetta. Yrityskummin kanssa toimiminen on avointa, mutta ehdottoman luottamuksellista. Yhteistyössä kannattaa avata omat toiveet ja tavoitteet, puntaroida näkemyksiä puolin ja toisin sekä olla itse yrittäjänä aloiteellinen ja innostunut.

Yrityskummia voivat hakea minkä tahansa toimialan yritykset, joilla on takana mielellään jo yksi tilikausi.

Jämsä sydän punainen kierretty HAE YRITYKUMMIA

Lisätietoja yrityskummitoiminnasta saat Keski-Suomen Yrittäjiltä sekä www.yrityskummit.fi ja Jämsän kaupungin yrityspalveluista.

<< Paluu

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn