Ateriapalveluissa yksi koronatartunta lisää

Ateriapalveluiden yhdellä työntekijällä on todettu koronavirustartunta. Hän ollut viimeksi työpaikalla 31.12.2021. Tartunta ei liity aikaisempaan Ateriapalveluiden työntekijässä todettuun koronatatartuntaan.

Jatkotartuntoja ei ole todettu. Todetulla tartunnalla ei ole vaikutusta ateriapalveluiden toimintaan. Henkilökunnalle on tiedotettu asiasta.

– Ruokapalvelukeskus Arinassa on siirrytty kahteen erilliseen työvuoroon 3.1. alkaen tartuntariskien minimoimiseksi, ruokapalvelupäällikkö Merja Nieminen kertoo.

– Tautia on nyt liikkeellä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tästä syystä edelleen kaikilla työpaikoilla on syytä tehostaa maskien käyttöä ja pitää huolta riittävien turvavälien ylläpitämisestä. Luonnollisesti oireisten on syytä mennä herkästi koronatestiin, linjaa hallintoylilääkäri Jyri Moilanen.

Ateriapalveluiden ruokapalvelukeskus toimii sairaalan tiloissa. Lounaita tehdään arkisin noin 3200 hengelle. Henkilöstön määrä on 50. Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut -liikelaitoksessa on yhteensä noin 100 henkeä töissä.

Lisätietoja:

hallintoylilääkäri Jyri Moilanen, p. 040 617 5215
ruokapalvelupäällikkö Merja Nieminen, p. 040 8377 581
vs. kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös