Hallin Kantolan ja Järvensivun venerantojen kunnostus

 Kantolan ja Järvensivun venerantojen kunnostustyöt käynnistyvät viikolla 44 eli 1.11. alkavalla viikolla, jolloin maansiirtotyöt alkavat Kantolan venerannalla. Kantolan venerannan valmistuttua maansiirtotyöt jatkuvat Järvensivun venerannalla. Rantavenepaikat kunnostetaan sekä asennetaan uudet veneiden kiinnitystolpat.

Mikäli teillä venepaikan vuokraajilla on tällä hetkellä vuokrapaikallanne vene tai muuta säilytettävää materiaalia tai kiinteitä rakenteita, pyydämme Teitä siirtämään/purkamaan ne sunnuntaihin 31.10.2021 mennessä.

Kaivinkone ja kuorma-autot tarvitsevat työskentelytilaksi molemmilla venerannoilla vuokrapaikkojen alueen sekä niiden yläpuolella olevan ns. tiealueen. Kantolaan tullaan jatkamaan veneenlaskuluiskan luota alkava tie koko venerannan mittaiseksi. Kantolassa on merkattu huomionauhoin työskentelytilan tarve. Nauhan yläpuolelle nurmikolle voi siirtää veneet, jonne ne voi jättää myös talveksi ja siirtää takaisin omalle paikalleen vasta keväällä.

Järvensivussa veneet tulee sijoittaa venerannalta lakkautetulle uimarannalle päin kuitenkin niin, ettei tien käyttö esty. Säilytykset tapahtuvat veneiden omistajien omalla vastuulla.

Lisätietoja: puutarhuri Satu Korpela, p. 040 823 4370

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös