Himos-Jämsä ulkoilureitistön infotilaisuus 29.11.2021 maanomistajille

Jämsän kaupunki on käynnistänyt Himos-Jämsä ulkoilureitistön suunnitteluprosessin. Reitistön tavoitteena on tarjota kuntalaisille ja matkailijoille selkeä, turvallinen ja laadukas mahdollisuus liikkumiseen luontoalueilla virkistystarkoituksessa. Reitistö tarjoaa monipuolisia reittivaihtoehtoja arkiliikuntaan, lähiretkeilyyn, pidempien vaellusten sekä maastopyöräretkien tekemiseen matkailu- ja asutusalueiden läheisiin metsiin. Laajempana tavoitteena reitistölle on matkailupalveluiden, liikunnan olosuhteiden ja virkistyskäytön lisääminen ja erityisesti kuntalaisen hyvinvoinnin edistäminen. Tavoite on myös ohjata maastossa liikkujat ylläpidetyille virallisille reiteille.

Maanomistajille järjestetään infotilaisuus ma 29.11.2021 klo 17:30 alkaen Ruotsulan Hovissa, Turkinkyläntie 74, Jämsä. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella hankkeen työryhmän kanssa sekä antaa palautetta.

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä Teams-palvelun kautta, pääset osallistumaan tästä linkistä. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmia, palvelu toimii verkkoselaimen kautta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 25.11. mennessä:  https://link.webropolsurveys.com/S/7215F4E099D69B94

Hankkeen nettisivut: www.himosjamsaulkoilureitisto.com

Voitte toimittaa etukäteen aineistoa ulkoilureittisuunnitelman lähtötiedoiksi osoitteeseen antti.makinen@jamsa.fi. Jos teillä on kysyttävää prosessiin liittyen, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Lue Maanomistajatiedote

Muille sidosryhmille järjestetään yhteinen tilaisuus tammikuussa.

Lisätietoja:

Projektityöntekijä, reitistöjen kehittäminen, Antti Mäkinen p. 040 756 1240

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös