Ilmianna jämsäläinen tarina!

Kenen jämsäläisen henkilön, yrityksen tai yrittäjän tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi? Ilmianna mahdollinen tarinan kohde meille. Jämsän kaupunki tuottaa vuoden 2021 aikana mielenkiintoisia tarinoita videoiden ja artikkelien muodossa. Sisältöjä tullaan käyttämään Jämsän kaupungin markkinoinnissa, positiivisen Jämsä-mielikuvan vahvistamisessa.

Muuallakin voi asua, mutta miksi?

Jää sinäkin.
Jää asumaan.

Jämsässä on kaikkea, mitä muuallakin ja joissain tapauksissa jopa enemmän. Miksi siis mennä muualle, kun voi jäädä Jämsään? Jämsä jää mieleen. Näitä mielenkiintoisia tarinoita nyt keräämme. Tarina voi liittyä työn tekemiseen, asumiseen tai harrastamiseen Jämsässä. Myös tarinat Jämsään muuttamisesta ovat kiinnostavia. Yhtä lailla tarinassa voi nousta esiin yrittäminen sekä jämsäläiset palvelut tai työnantajat.

Ilmiannettavien tarinoiden ei tarvitse olla valmiita kokonaisuuksia, joten rohkeasti antamaan omia vinkkejä henkilöistä ja yrityksistä. Sisältöjen tuottamista käynnistetään nopealla aikataululla, ensimmäisiä jo nyt kesällä. Vinkkejä mielenkiintoisista tarinoista voi ilmiantaa aina elokuun loppuun asti.

Katso valmiita tarinoita ja Ilmianna uusi osoitteessa investinjamsa.fi
Sisällöntuotantoa toteutetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Lisätietoa ilmiannosta ja tarinoiden tuottamisesta:

Projektikoordinaattori Petteri Koskinen, p. 040 184 2276, petteri.koskinen@jamsa.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös