Jämsän kaupungin perusopetuksen luokat 7.- 9. ja lukiokoulutus etäopetukseen ajalle 8.3. – 28.3.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmän 3.3. tekemien suositusten ja Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän torstaina 4.3. linjausten mukaisesti Jämsän perusopetuksen vuosiluokat 7.-9. ja lukiokoulutus siirtyvät etäopetukseen ajalle 8. – 28.3. Etäopetus ei koske erityisen tuen oppilaita, valmistavan opetuksen oppilaita eikä pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaita.

Etäopetus toteutetaan etäyhteyksin oppilaiden ja opiskelijoiden normaalien lukujärjestysten mukaisesti. Jos oppilaat tarvitsevat kannettavan tietokoneen etäopetusta varten, niin laitteen voi lainata koululta. Tarkempia ohjeita annetaan kouluilta.

Perusopetuksen yläluokkien oppilaat ja lukiokoulutuksen opiskelijat saavat opetuksen tuen sekä opiskeluhuollon palvelut katkeamattomina myös etäopetusjakson aikana.

Kouluruokailu hoidetaan etäopetusjakson aikana kouluruokakassipalveluna. Ruokakassien jakopäivät ovat tiistaisin ja torstaisin klo 15; lukion osalta tiistaisin klo 15. Ruokakassit jaetaan kouluilta. Ruokakassien jakelun tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan maanantaina 8.3. vielä tarkemmin.

Jämsänjoen sekä Kuoreveden yhtenäiskoulujen 8.-luokkalaisten TET-jaksot siirtyvät eli jaksoja ei pidetä etäopetusjakson aikana.

Kevään yhteishaku on 9.-luokkalaisilla parhaillaan meneillään. Valtakunnallisen yhteishaun hakuaikaa on pidennetty 7.4. asti.

Esiopetus ja perusopetuksen vuosiluokat 1.-6. sekä 7.-9.-luokkien erityisen tuen oppilaat jatkavat hiihtoloman jälkeen lähiopetuksessa. Yhtenäiskoulujen lähiopetuksessa opiskelevat luokat väljentävät opetustilaratkaisuja etäopetusjakson ajaksi.

Kevään 2021 ylioppilastutkinnon kokeet järjestetään lukion tiloissa normaalin aikataulun mukaisesti terveysturvallisuus huomioiden.

Lisätietoja:

Ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen p. 040 751 4731
Lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös