Jämsän kaupungin uimahallin allasosaston lattiat karhennettu kauttaaltaan

Jämsän kaupungin Koskikara uimahallin allasosaston lattiapinnoituksen karhennus on kokonaisuudessa toteutettu 14.12.2020. Taustalla oli aiemmin syksyllä toteutettu osittainen karhennus.

Uimahalli on avoinna toistaiseksi eläkeläisuintivuoroilla maanantaisin klo 13.30-17.30 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15.30-17.30 ja perjantaisin klo 6.30-8.30. Pyydämme esittämään eläkeläiskortin kassalla. Myös lääkinnällisen kuntoutuksen sekä koulujen uinninopetuksen ja alle 20 –vuotiaiden harrastustoiminnan järjestämiseen on varattu vuoroja. 

Allasosaston lattioiden liukkauden seurantaa ja arviointia jatketaan. Uimahallin asiakkaita pyydetäänkin antamaan uimahallin henkilökunnalle palautetta, mikäli lattiapinnoite koetaan liukkaaksi ja / tai on muuta huolen päällä olevaa asiaa. Kaupunki ja uimahallin henkilökunta toivovat, että asiakkaat ilmoittavat pienistäkin käyttöturvallisuuteen vaikuttavista asioista. 

Uimahalliin tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä kassa-, kahvio- ja pukuhuonetiloissa. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan turvavälejä sekä henkilökunnan ohjeita.

Lisätietoja:     
kiinteistöpäällikkö Jari Ihainen puh. 0400 860 068
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäk ipuh. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös