Jämsän lukion vanhat tanssivat ilman yleisöä

Keväällä pitämättä jääneet vanhojen tanssit järjestetään perjantaina 27.8.2021 liikuntahallilla. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksen pohjalta Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmä on linjannut, että tanssit järjestetään lukion omana tilaisuutena ilman ulkopuolista yleisöä. Tanssipareja on 36 ja tanssijat ovat pääasiassa lukion abiturientteja. Perusteena linjaukselle on sairaanhoitopiirin  koronatilanne (leviämisvaihe), Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 30.7.2021 antama määräys kokoontumisrajoituksista ja 13.9. alkavat ylioppilaskirjoitukset.

Vanhat tanssivat klo 12 yleisönään lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat. Tämän jälkeen  järjestetään juhlaruokailu Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun toimipisteen ruokalassa klo 14. Vanhat tanssivat vielä toisen kerran klo 17.00 liikuntahallilla yleisönä lukion toisen vuoden opiskelijat. Esitys kuvataan ja lähetetään suorana lukion YouTube-kanavalla. Poikkeuksellisesti kaupunki huolehtii ruokailujärjestelyt koska pääsymaksullista tanssitilaisuutta ei voida järjestää.

Sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen, hallintoylilääkäri Unto Palonen ja johtava rehtori Juha Damskägg ovat laatineet turvallisuussuunnitelman perjantain tilaisuuksiin. Vanhojen tanssit järjestetään terveysturvallisesti ja niissä on vahva maskisuositus.

Lisätietoja:
johtava rehtori Juha Damskägg
p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös