Jämsän soten yksiköissä koronatartuntoja

Jämsässä on todettu koronatartuntoja sosiaali- ja terveystoimen yksiköissä Koskentien palvelutalossa sekä sairaalan akuuttiosastolla. Koronatartunnan saaneita henkilöitä palvelutalossa on yksi ja akuuttiosasto 4:llä kaksi. Omaisia ja henkilökuntaa on tiedotettu positiivisista koronatartunnoista ja mahdollisista altistumisista.

Tartuntaketju on kummassakin yksiköissä sama. Tartunnan lähde on asetettu eristykseen. Altistuneita henkilöitä on kaksi, heidät on asetettu karanteeniin. Lähes kaikki Koskentien palvelutalon asukkaat, akuuttiosaston potilaat ja henkilökunta ovat saaneet täyden koronarokotesuojan. Rokotteen ottaminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

Jokilaakson sairaalan akuuttiosasto 4 on vierailukiellossa toistaiseksi. Muutoin osasto toimii normaalisti ja sinne voidaan vastaanottaa uusia potilaita turvallisesti. Koskentien palvelutalon yhteisruokailut ja yhteinen virkistystoiminta on toistaiseksi keskeytetty, mutta vierailukieltoa ei ole asetettu.

Koskentien palvelutalossa on 25 asukasta ja työntekijöitä 8. Akuuttiosaston 4:n potilasmäärä on noin 18 ja työntekijöitä on 25.

Päivitys 28.10.2021
Soten yksiköissä lisää koronatartuntoja  

Eilen 27.10. Koskentien palvelutalossa ja sairaalan akuuttiosasto 4:llä todetut koronatartunnat ovat lisääntyneet. Tällä hetkellä positiivisia koronatartuntoja on kolme molemmissa mainituissa sosiaali- ja terveystoimen yksiköissä. Vierailuja myös palvelutalossa suositellaan vältettävän.

Lisätietoja:

Tartuntatautilääkäri Suvi-Tuuli Ojala, p. 040 637 2121
Johtava ylilääkäri Titta Frantsila / Jämsän Terveys, p. 040 137 6787
Palvelujohtaja Sisko Tiirinen / Jämsän Terveys, p. 040 712 26 13

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös