Jämsän työväenopiston ja Jämsänjokilaakson musiikkiopiston opetus ma 8.3.-28.3.2021

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmän 3.3. suositusten ja Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän 4.3.2021  linjaukset vaikuttavat  Jämsän työväenopiston ja Jämsänjokilaakson musiikkiopiston opetusjärjestelyihin.

Työväenopiston aikuisten (vuonna 2001 syntyneet ja sitä vanhemmat) ryhmät voivat jatkaa kursseja ainoastaan etäopetuksella. Jos etäopetus ei ole mahdollista, niin opetus keskeytetään.

Vuosina 2002 -2007 syntyneiden nuorten ryhmät voivat jatkaa molemmissa opistoissa noudattaen Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjetta lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä.

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmät voivat jatkaa molemmissa opistoissa noudattaen yleisiä korona-ajan turvaohjeita.

Musiikkiopistossa ja työväenopistossa yksilöopetus on mahdollista lähiopetuksena ainoastaan vuonna 2002 syntyneille ja sitä nuoremmille. Vuonna 2001 syntyneille ja sitä vanhemmille opiskelijoille yksilöopetus toteutetaan etäopetuksena.

Jämsänjokilaakson musiikkiopiston toiminta jatkuu katkeamattomana kevätlukukauden ajan. Työväenopiston osa kursseista keskeytyy ja ryhmille tiedotetaan muutoksista viimeistään maanantaina 8.3.

-Työväenopiston kevätlukukauden lähiopetuksesta ja mahdollisista kurssimaksujen hyvityksistä tehdään virallinen päätös maaliskuun aikana. Tämän hetkinen arvio on, ettei lähiopetusta enää käynnistettäisi – kevät tulee vastaan. Toivon, että lukuvuosi 2021-2022 voidaan toteuttaa terveysturvallisesti lähiopetuksena. Etäopetus on avannut meille myös uusia mahdollisuuksia, toteaa ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen

Lisätiedot:
ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen, puh. 040 751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös