Jämsänkosken Aarresaaren ja Virtasalmen venerantojen kunnostus

Aarresaaren ja Virtasalmen venerantojen kunnostustyöt käynnistyvät viikolla 43, jolloin maansiirtotyöt alkavat Virtasalmen venerannalla sekä puuston/pensaikon raivaustyöt Aarresaaressa. Virtasalmen venerannan valmistuttua maansiirtotyöt jatkuvat Aarresaaren venerannalla. Rantavenepaikat kunnostetaan, asennetaan uudet veneiden kiinnitystolpat sekä aluetta muotoillaan helppohoitoisemmaksi.

Mikäli teillä venepaikan vuokraajilla on tällä hetkellä vuokrapaikallanne vene tai muuta säilytettävää materiaalia tai kiinteitä rakenteita kuten laitureita, pumppuja jne., pyydämme Teitä siirtämään/purkamaan ne sunnuntaihin 24.10.2021 mennessä.

Kaivinkone ja kuorma-autot tarvitsevat työskentelytilaksi Aarresaaressa koko rannan. Tarvittaessa voitte viedä veneenne kunnostustöiden ajaksi Virtasalmen venerantaan (Virtasalmentie 42 B), minne on merkattu käytettävissä oleva säilytysalue. Samalle säilytysalueelle pyydämme siirtämään myös Virtasalmen venerannan veneet. Veneet voi halutessaan jättää säilytysalueelle myös talveksi ja siirtää takaisin kunnostetuille venerannoille vasta keväällä. Säilytys tapahtuu veneiden omistajien omalla vastuulla.

Lisätietoja: puutarhuri Satu Korpela, p. 040 823 4370

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös