Kesäkauden sisäliikunnan vakiovuorot käyttöön

Kesäkaudelle 2021 myönnetyt aikuisten sisäliikuntatilojen vakiovuorot on otettu käyttöön 9.6.2021 alkaen eikä turvavälien säilyttämistä vaadita enää. Vakiovuoron kesäkaudelle varanneita tiedotetaan sähköpostitse vuorojen käyttöönotosta.

Tilavarausohjelma avataan maanantaina 14.6. Verkkovarauksia yksittäisvuoroista voi tehdä Kuoreveden liikuntasalille, Länkipohjan liikuntasalille, Paunun liikuntasalille, kaupungin liikuntahallille. Tilojen varauspalvelun kautta voi maksaa myös Länkipohjan ja Kuoreveden kuntosalien käyttömaksut.

Vuoroille ja harjoituksiin ei tulla sairaana eikä flunssaoireisena. Hyvästä käsihygieniasta on huolehdittava ennen vuorolle tuloa ja liikuntatiloista poistuttaessa. Suosittelemme kaikille yli 12-vuotiaille maskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen ja peseytymisen aikana.

Liikuntasaleilla on yleispuhdistusainetta sekä kertakäyttökuituliinoja omatoimista yhteiskäytössä olevien varusteiden ja välineiden (maalit, sulkapallotelineet yms) kosketuspintojen puhdistamista varten. Myös kaupunki jatkaa edelleen tehostettua siivousta ja puhdistetusta

Jämsän liikuntahallin käyttövuorojen vastuuhenkilön tulee huolehtia, että vuoron aikana ei kuljeta vanhan lukion ruokasalissa sijaitsevalla rokotuspisteellä. Rokotuspiste ja koko entisen ruokalan tila siivotaan arkisin ennen liikuntatilavuorojen alkua ja tästä syystä ruokalan tilassa kulkeminen on ehdottomasti kielletty.

Pirkanmaa on siirtynyt koronapandemiassa perustasolle. Aikuiset, nuoret ja lapset voivat harjoitella lajinomaisesti ilman turvavälejä sisällä ja ulkona. Yleisissä tiloissa on edelleen maskisuositus ja toiminnan tulee olla terveysturvallista sekä tartuntalain 58 C-kohdan mukaista. Mitkä ovat tartuntatautilaissa säädetyt hygieniavaatimukset (AVI)

Lisätietoja: vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556, katja.pohjoismaki@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös