Kirjastojen aukioloon lisäystä 1.2. alkaen

Kirjaston toimintatapaa pandemiatilanteessa on linjattu kaupungin valmiusjohtoryhmän kokouksissa 19. ja 26. tammikuuta. Linjaukset perustuvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiaohjausryhmän suosituksiin.

Kirjastot ovat avoinna ripeää lainaustoimintaa varten. Lehtilukusaleista voidaan lainata aikakauslehtiä, mutta suositusten mukaisesti pidempi oleskelu ei ole mahdollista.

Pääkirjasto on avoinna ma-ke klo 10-19 ja to-pe klo 10-17, lisäksi palautuu lauantain aukiolo klo 10-14. Ensimmäinen aukiololauantai on siten 6. helmikuuta.

Omatoimikirjastot Kuorevedellä ja Länkipohjassa ovat jälleen 1. helmikuuta alkaen avoinna joka päivä klo 7-21. Turvallisesta asioinnista muistutetaan kuulutuksin ja kameravalvonta sekä kirjautumisten seuranta ovat käytössä. Kirjastoissa on voimassa 10 hengen ryhmäkokorajoitus.

Kirjastoauto Severus ajaa aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaita voi olla autossa kaksi yhtäaikaisesti, koulupysäkeillä ryhmäkoko sovitaan yhdessä koulun kanssa.

Keskustan lehtilukusali on edelleenkin suljettuna.

Kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsien pesusta, niistämis- ja yskimishygieniasta, käyttämään käsidesiä ja noudattamaan yli kahden metrin turvaväliä.

Mikäli pandemiatilanne sitä edellyttää, voidaan järjestelyjä joutua muuttamaan nopealla aikataululla.

Tervetuloa asioimaan kirjastossa!

Lisätietoja:

kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, p. 040 832 1123, merja.makinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös