Lievennyksiä Jämsän lukion YO-juhlan järjestelyihin

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä lievensi kokouksessaan 25.5.2021 suosituksiaan. Paikallinen korotilanne on pysynyt viimeisten viikkojen aikana hyvänä.  Tästä johtuen Jämsän lukion lauantaina 5.6. pidettävään ylioppilasjuhlan osallistujamäärää voidaan lisätä. Asiaa on käsitelty kaupungin valmiusjohtoryhmässä 28.5.2021. Käytännön järjestelyt  on arvioitu ja suunniteltu yhteistyössä hallintoylilääkäri Unto Palosen, sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläisen ja lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskäggin toimesta.

Juhlaan osallistuvien ylioppilaiden, esiintyjien ja henkilökunnan lisäksi juhlaan voi osallistua enintään kaksi (2) vierasta jokaista nyt valmistuvaa ylioppilasta kohden. Sisääntulossa ja juhlassa poistumisessa tulee välttää ruuhkaa. Juhlassa on vahva maskisuositus kaikille osallistujille. Tuolit sijoitetaan turvaetäisyydelle toisistaan. Vieraiden tuolit sijoitetaan niin, että kaksi tuolia on aina lähekkäin. Juhlassa ei lauleta yhteislaulua eikä oteta yhteiskuvaa. Ylioppilaita ja heidän perheitään tiedotetaan järjestelyistä vielä tarkemmin Wilman välityksellä.

Juhla välitetään suorana lähetyksenä kaupungin Youtube-kanavalla. Lisäksi juhlassa valokuvataan jokainen ylioppilas hänen saadessa todistuksen ja ylioppilaslakin. Koska ylioppilailla on pääsykokeita vielä lauantain jälkeenkin, on kaikkien juhlaan osallistuvien syytä noudattaa turvaohjeita. Näin voidaan varmistaa terveysturvallinen juhlapäivä kaikille.

Jämsän lukiosta valmistuu tänä kevään yhteensä 84 ylioppilasta. Juhla järjestetään lauantaina Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun toimipisteen liikuntasalissa ja se alkaa klo 10.30. Juhla kestää noin klo 12 asti.

Juhlaan tulee saapua terveenä ja oireettomana. Pyydämme huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan juhlapaikalla annettavia ohjeita.

Lisätietoja:
lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg
p. 040 836 1604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös