Lievennyksiä kirjaston, Kivipankin sekä nuoriso- ja liikuntapalveluiden rajoituksissa

Kirjastopalvelut

Kirjastojen tilat ovat kokonaan avoinna perjantaista 7.5. alkaen. Myös keskustan lehtisali avautuu pitkän tauon jälkeen. Keskustan lehtilukusalissa mahdollistuu myös asiakaskoneen käyttäminen. Lehtilukusaleissa on istumapaikkoja vähennetty, jotta vähintään 2 metrin turvaväli toteutuu. Kirjastoautossa jatkuu kahden hengen asiakasmäärärajoitus toistaiseksi. Maskisuositus ja muut hygieniaohjeet ovat voimassa.

Kivipankki

Kivipankki avautuu näyttelytoimintaa varten 5.5. Turvavälit (2 m) ja henkilörajoitukset (maks. 10 henkilöä) , maskisuositus sekä hygieniaohjeet ovat edelleen voimassa. Tällä hetkellä näyttelytoiminta olisi käynnistymässä 18.5. alkaen.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien on mahdollista 5.5.2021 alkaen harjoitella ulkona lajinomaisesti ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoituksia. Kilpailu- ja turnaustoiminta ei ole sallittua.UImahalli Koskikara on suljettu 16.5. saakka ja myös eläkeläisvuorot ovat tauolla.

Nuorisotilat ja moottoripaja

Nuorisopalveluissa voidaan aloittaa vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta 5.5.2021 ulkona ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoituksia. Turvavälimääräysten vuoksi moottoripajatoiminta on tauolla vielä toistaiseksi.

Muutokset on tehty Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän 4.5. antamien suositusten ja Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän 4.5. linjauksien mukaisesti. Edelleen on noudatettava OKM:n ja THL:n turvaohjeistusta.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556
kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, p. 040 832 1123
kulttuuriohjaaja Päivi Himanen, p. 0400 951 828

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös