Rajoitustoimien muutoksia kirjastoon ja lasten ryhmäliikuntaan ulkona

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän 27.4. antamien suositusten ja Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän 28.4. linjauksien mukaisesti elämänlaatupalvelujen rajoitukset jatkuvat pienin muutoksin 9.5. saakka.   

Kirjastojen osalta asiakasmäärärajoitus muuttuu: pääkirjastossa sekä omatoimikirjastoissa Kuorevedellä ja Länkipohjassa on kymmenen hengen asiakasmäärärajoitus ajalla 1.-9.5.

Pääkirjastossa on edelleen käytettävissä rajattu aulatila nopeaa varatun aineiston noutoa sekä palautusta varten. Myös jonkin verran muuta aineistoa on lainattavissa ja kirjakassipalvelu on käytettävissä. Välttämätön nopea asiointi tietokoneella, tulostaminen ja kopiointi on mahdollista.

Kuoreveden ja Länkipohjan kirjastot ovat avoinna klo 7-21 joka päivä. Omatoimikirjastoja etävalvotaan. Kirjastoauto kiertää aikataulunsa mukaisesti, asiakasmäärä on nykyinen eli kaksi henkilöä kerrallaan. Keskustan lehtilukusali on suljettuna.

Kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsien pesusta, niistämis- ja yskimishygieniasta, käyttämään käsidesiä ja noudattamaan yli kahden metrin turvaväliä. Katso kirjastojen aukioloajat.

Liikunnan harrastamisessa muutoksena aiempaan on, että ulkoliikunnassa alle 12-vuotiaiden (2008 ja sen jälkeen syntyneiden) ohjatussa ryhmäliikunnassa voi harjoitella lajinomaisesti ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoitusta. Kilpailutoiminta ei ole mahdollista. 

Lasten uimakoulu- ja leiritoiminnan järjestämistä suunnitellaan kesäajalle. Asiasta tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja:
kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen (29.4 ja  3.5 alkaen), p. 040 832 1123
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös