Tonttihuutokauppa käynnistynyt Jämsässä

Jämsän kaupunki päätti keväällä laittaa myyntiin yritys- ja loma-asuntotontteja merkittävästi alennetulla hinnalla. Tonttikampanjassa myydään useita tontteja huutokaupalla, jossa lähtöhinnat ovat 70% alennettuja normaalista hinnasta.

Tonttikampanjan ensimmäisen huutokaupan kohteena on Himos-Lehtelän alueen loma-asumisen tontit, joita tulee ensimmäisessä vaiheessa huudettavaksi 5 kpl. Huutokauppa jatkuu heti juhannuksen jälkeen uudella kattauksella tontteja, joista tiedotetaan myöhemmin.

– Sijoitu Jämsään ja kaupan päälle parempi elämä, hehkuttaa Anna-Liisa Juurinen, elinvoimajohtaja, tonttikampanjaa. Nyt on oivallinen tilaisuus saada hyvältä paikalta itselleen mökkitontti tai omalle yritykselle loistava kauppapaikka Jämsän parhailta paikoilta kertoo Juurinen.

Tonttien huutokauppa tapahtuu Huutokaupat.com palvelussa ja tontteja esitellään myös verkossa Yritys- ja vapaa-ajantontit -70% – Tonttihuutokauppa – Invest in Jämsä .

Huutokaupan kohteena olevat Himoksen alueen tontit ovat merkittynä maastossa ja lisäksi on mahdollista varata itselleen henkilökohtainen tonttiesittely. Tontteja esittelee yritysvelho Jani Viitasaari Jämsän kaupungilta.

– Himoksen loma-asuminen on nyt kovassa nosteessa ja huutokauppa on reilu kaupankäynnin tapa ostaa tuotteita markkinahinnalla, kertoo Jani Viitasaari.

Varaa tonttiesittely: jani.viitasaari@jamsa.fi tai 040 618 3832

Lisätietoja:
Anna-Liisa Juurinen, elinvoimajohtaja, puh 040 747 7736

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös