Tule mukaan Jämsän Seurafoorumiin 30.3.2022

Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Jämsän liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin Sairaalan auditorio Välkkyyn, keskiviikkona 30.3.2022 klo 17.30-19.30.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton.
Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita, joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan kaupungin ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista muun muassa sähköisestä avustushausta, Timmi-tilavarausjärjestelmästä, Tähtiseurajärjestelmästä ja OKM:n Seuratuesta. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua. Toivottavaa olisi, että seuran hallitus/johtokunta olisi tilaisuudessa edustettuna, mutta toki kaikki liikunnan ja urheilun paikallisesta edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita iltaan.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 27.3. asti. Ilmoittaudu täältä (linkki)

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös