Työväenopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 23.8. klo 15

Jämsän työväenopiston lukuvuosi 2021-2022 on alkamassa. Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 23.8. klo 15. Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu netissä tai soittamalla opistojen toimistoon, p. 040 712 2640 tai 040 751 4731. Opetus alkaa pääosin viikolla 37 (ma 13.9. alkava viikko). Taiteen perusopetuksen lasten ja nuorten ryhmät sekä muutamat liikuntaryhmät alkavat jo aikaisemmin.

Kurssiohjelmaan voi tutustua jo etukäteen Jämsän kaupungin elämänlaatupalvelujen 2021-2022 oppaasta tai netistä Jämsän työväenopisto (opistopalvelut.fi)

Työväenopiston opetuksessa noudatetaan sekä paikallisia että valtakunnallisia korona-ajan viranomaisohjeita ja opetus järjestetään terveysturvallisuus huomioiden. Tämänhetkisten linjausten mukaisesti opetus pystytään aloittamaan kaikkien kurssien osalta lähiopetuksena. Tilanne kuitenkin tarkastellaan viikoittain uudelleen ja toimitaan ajantasaisten ohjeiden ja rajoitusten mukaisesti.

Yli 12-vuotiaita opiskelijoita sekä henkilökuntaa koskee kasvomaskisuositus.

Pelkästään etäopetuksella kokoontuu 6 kurssia: Piirustus- ja maalauskurssi (alkeet), Vesivärimaalauskurssi, Piirtäminen on kivaa ja helppoa, Jooga, Far out English (englannin keskustelukurssi) ja Sukat pyöröpuikoilla- kurssi.

Uutuutena aloitetaan taidekasvatuksen ja taidehistorian perusopinnot 30 op yhteistyössä Jyväskylän avoimen yliopiston kanssa sekä kuvataiteiden perusopintojen opintojakso Johdatus taiteelliseen ajatteluun 4 op yhteistyössä Lapin yliopiston ja Jyväskylän kesäyliopiston kanssa.

Lisätiedot
Sini Käkönen, kehittämispäällikkö-opistojen rehtori, p. 040 751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös