Vuonna 2002 ja sen jälkeen syntyneiden ryhmäharrastustoiminnan rajoituksiin muutoksia 21.4.2021 alkaen

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän 20.4.2021 antamien suositusten ja Jämsän kaupungin valmiusjohtoryhmän 19.4.2021 linjauksien mukaisesti elämänlaatupalvelujen rajoitukset jatkuvat pienin muutoksin 30.4.2021 saakka. Ohjattu ryhmäharrastustoiminta avautuu 21.4.alkaen v. 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien osalta. Toiminnassa noudatetaan OKM ja THL:n ohjeistusta. OKM/THL ohjeistus (linkki).

Viikolla 17 saadaan uusia ohjeistuksia Aluehallintovirastolta muista rajoitustoimenpiteistä, esimerkiksi kirjastojen ja museoiden osalta.

Opistot

Musiikkiopiston osalta selvitetään rajoitusten vapautumisen vaikutusta soitinryhmien, orkestereiden ja bänditoiminnan loppukevään suunnitelmiin.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on mahdollista 21.4.2021 alkaen noudattamalla OKM:n ja THL:n ohjeita niin sisällä kuin ulkonakin kokoontuvien ryhmien osalta.. Lisäksi on sovellettava enintään 10 henkilön ryhmäkokoa, vältettävä lähikontakteja ja säilytettävä 2 metrin turvavälit.

Nuorisotilat ja moottoripaja

Nuorisotiloilla voidaan aloittaa vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta 21.4.2021 alkaen noudattamalla OKM:n ja THL:n ohjeita. Moottoripajatoiminta on tauolla vielä toistaiseksi.

Nuorisotyössä vähennetään ohjatun toiminnan jatkuessa verkkovälitteistä nuorisotyötä. Tarkempia tietoja kerho- ja pienryhmätoiminnoista sekä verkkonuorisotyöstä löydät oppilaitosten Wilma-tiedotteista sekä nuorisopalveluiden somekanavista: Facebook @jamsanuorisopalvelut, Instagram @jamsanuorisopalvelut sekä Discord @VainJämsäjutut.

Kaikessa ulkoliikunnassa noudatetaan myös OKM/THL turvaohjeistusta. Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkona yli kuuden henkilön ryhmiin ja noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.

Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu kaupungin sisätiloissa 30.4.2021 saakka, ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.

Uimahalli on suljettu 30.4.2021 saakka. Uimahallilla voidaan järjestää opetussuunnitelman mukaista uinninopetusta perusopetuksen oppilaille ja vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmätoimintaa OKM/THL turvaohjeistusta noudattaen. Uimahallin eläkeläisvuorot ovat tauolla 30.4. saakka.

Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu (ml. Olympiakomitean tukiurheilijat) on mahdollista toteuttaa sisätiloissa ja uimahallissa sulusta huolimatta.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556
ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen
p. 040 751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös