Jämsä Tehtaan sijainniksi Koskentie 6

Jämsä Tehdas -hanke käynnistyi Keski-Suomen liiton rahoituksella vuoden alusta. Hankkeessa on suunniteltu avointa työtilaa (HUB), josta löytyvät hyvät työpisteet, nopeat nettiyhteydet sekä neuvottelutilaa.

─ Taas ollaan yksi askel lähempänä avaamista, sillä tilat on valittu ja toiminta tulee käynnistymään maaliskuussa osoitteessa Koskentie 6, kommentoi kokonaisuutta eteenpäin luotsaava Jämsä Tehtaan projektipäällikkö Petteri Koskinen.

Kansallistalon kiinteistöstä löytyi toiminnalle oivallinen paikka. Katutasossa tullaan yhdistämään kolme liikehuoneistoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tiloihin saadaan mukavasti eri tyyppisiä ympäristöjä kohtaamiseen ja verkottumiseen, hiljaisen työn tekemiseen sekä kokouksiin ja pieniin tapahtumiin. Kiinteistö tarjoaa lisäksi mukavasti laajentumismahdollisuuksia kiinnostuksen kasvaessa.

Muutostyöt tiloissa on aloitettu ja ovien on tarkoitus avautua maaliskuun alkupuolella. Lopulliseen päivämäärään vaikuttaa vielä mm. kalustetoimitukset. Korona-tilanne otetaan myös luonnollisesti huomioon.

Jämsä Tehtaan etenemistä voi seurata
Www-sivuilta https://investinjamsa.fi/toihin-jamsaan/jamsatehdas/
Facebookissa https://www.facebook.com/jamsatehdas
Instagramissa https://www.instagram.com/jamsatehdas/

Lisätietoja: projektipäällikkö Petteri Koskinen, p. 040 184 2276, petteri.koskinen@jamsa.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös