Jämsän lukion opiskelijoiden ruokailujärjestelyt etäopetusjakson aikana

Jämsän lukio siirtyi etäopetukseen koronaviruksen vuoksi ajalle 1.- 14. helmikuuta. Opiskelijoille järjestetään aterioita myös etäopetusjakson aikana.

Lukiokoulutuksen opiskelijoiden ateriat jaetaan etäopetusjakson aikana kerran viikossa Jämsän lukiolta. Ateriat voi noutaa myös opiskelijan kotiosoitetta lähempänä olevasta Jämsän kaupungin ylläpitämästä peruskoulusta, jos opiskelija ei asu Jämsän keskustassa. Maanantaina 1.2. on lähetetty Jämsän lukiokoulutuksen opiskelijoille Wilma-kysely. Kyselyssä opiskelijat voivat valita sen, miltä koululta he käyvät ateriat noutamassa. Opiskelijoita tiedotetaan myös tarkemmista jakoaikatauluista.

Ateriat jaetaan valmisannoksina eli viisi ateria-annosta sekä leipä/viikko. Ateriat ovat lähinnä keitto- ja laatikkoruokia. Erityisruokavaliot huomioidaan. Jaettavat ateriat eivät vastaa kouluateriaa.

Aterioiden haku tapahtuu lukion ja peruskoulujen piha-alueelta. Haku järjestetään mahdollisimman sujuvasti siten, että ruuhkaa ei pääse syntymään. Lukiolaisten aterioita noudettaessa on tärkeä muistaa kasvomaskisuositus, hyvä käsihygienia sekä turvavälit. Nouto peruskoulujen piha-alueilta tapahtuu ko. koulun työjärjestyksen ulkopuolisina aikoina.

Omaehtoisessa karanteenissa oleville opiskelijoille ruokakassit jaetaan kotiin kerran viikossa. Näitä opiskelijoita tiedotetaan jakoaikataulusta vielä erikseen.

Lisätietoja:

Lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg, p. 040 836 1604
Ruokapalvelupäällikkö Merja Nieminen, Jämsän Ateria, p. 040 837 7581

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös