Kahvila Koulu palvelee Puukoulun tiloissa

Jokivarren puukoululle on tullut uutta elämää, kun yrittäjä Jaana Lyyra avasi viime viikolla kahvilan Jämsän kaupungilta vuokraamiinsa tiloihin. Kahvila Koulu sijaitsee puukoulun musiikkiopiston puoleisessa päässä.

Kulttuurista kiinnostuneelle yrittäjälle oli helppo päätös hakeutua vanhan puukoulun kahvilayrittäjäksi, kun kaupunki alkoi sellaista etsiä.

– Minusta puukoulu on kulttuurikohde, jonka käyttöä tulisi lisätä. Ajattelenkin, että tästä voisi kehittyä kulttuurikahvila. Täällä voisi järjestää esimerkiksi pieniä näyttelyitä sekä runo- ja musiikki-iltoja, hän suunnittelee.

Kahvila koulusta saa tilattua tarjoilut kaikkiin puukoululla järjestettäviin tilaisuuksiin. Myös kahvilan tiloja voi vuokrata erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Kahvittelemaan mahtuu kerralla noin 40 henkeä, maksimissaan tiloissa saa olla 50 henkeä.

Kahvila Koulu on tällä hetkellä auki arkipäivisin kello 10-15 ja ensi viikolla kello 11-15. Tarjolla on suolaisia ja makeita leivonnaisia, kahvituotteita, virvoitusjuomia, jäätelöä ja lounassalaatteja. Myöhemmin myyntiin on tulossa keittolounas. Lyyra korostaa, että aukioloajat ja kahvilan tarjonta muokataan asiakkaiden toiveiden mukaan.

leivonnaisia

Ruotsulan Hovin yrittäjänä kymmenkunta vuotta toimineelle Lyyralle helppo saavutettavuus oli yksi syy, miksi hän päätyi avaamaan Kahvila Koulun.

– Tähän on autottomienkin helppo tulla asioimaan. Itse asiassa meidän omat vanhat asiakkaatkin toivoivat uutta lähipistettä palveluillemme.

Kahvila koululle on tulossa oma esteetön sisäänkäynti ja kesäksi pihaan laitetaan terassikalusteita.

Kahvila sijaitsee osoitteessa Kelhänkatu 8, Jämsä.

 

Lisätiedot:

Kahvila Koulun yrittäjä Jaana Lyyra, p. 050 041 6204

 

Edit: Lisätty kahvilan osoite 25.4.2023 klo 8.19

kahvilan asiakkaita
Kahvila Koulu

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös