Vuoden urheilija –palkinto Kristian Pullille

Sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 9.10.2019 esittää kaupunginhallitukselle Vuoden urheilija -palkinnon perustamista ja sääntöesityksen hyväksymistä. Kaupunginhallitus hyväksyi palkinnon perustamisen ja säännöt kokouksessaan 21.10.2019. Palkinto myönnetään nyt toisen kerran ja myöntäminen perustuu vuoden 2020 ansioihin.

Vuoden urheilija –palkinnon saajan valintaa valmisteltiin työryhmässä, johon kuuluivat päätoimittaja Mikko Lindroos, sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki ja sivistyslautakunnan edustajina Mikko Laitinen (varalle Pekka Pasanen) ja Timo Salokorpi (varalle Jyrki Niittymaa).

Määräaikaan mennessä saatiin kolme ehdotusta ja työryhmän esityksen mukaan Jämsän toinen Vuoden urheilija –palkinto myönnetään Kristian Pullille pituushypyn Suomen mestaruudesta vuonna 2020 sekä 11.6.2020 tehdystä pituushypyn uudesta Suomen ennätyksestä 827 cm.

Kristian Pullin urheilu-ura on ollut jo tähän saakka ansiokas ja nousujohteinen, toteaa vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Vuoden urheilija –palkinnon saaja julkistettiin kaupunginvaltuuston kokouksessa 22.3.2021.

Kristianin saavutukset

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös