Alueen kesätapahtumia esitellään kotimaan matkailumessuilla

Himos-Jämsän matkailu esittelee kotimaan matkailumessuilla alueen kattavaa kesätapahtumien valikoimaa.

Kotimaan matkailumessut 2023 järjestetään 6.-7. toukokuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Himos-Jämsän matkailu osallistuu messuille Visit Jyväskylä Regionin yhteisosastolla (messuosasto E500). Samalla messuosastolla ovat mukana myös HimosLomat, Revontuli Resort, Rhea Shiplines, Luhangan matkailuhanke, Peurunka, Piispala ja Tavolo Bianco.

Kotimaan matkailumessut keräävät yhteen Suomen kiinnostavimmat matkailukohteet ja houkuttelevimmat lomaideat.

 

Himos-Jämsässä tapahtumarikas kesä

Himos-Jämsän matkailu esittelee messuilla alueen kattavaa kesätapahtumien valikoimaa. Tänäkin kesänä Jämsän alueelta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivaa kesätekemistä, sillä erikokoisia tapahtumia järjestetään kymmenittäin.

Kesän festaritarjonta kattaa niin Himoksen Juhannuksen, Iskelmä Festivaalin, Jysärin kuin Himos Metal Festivaalinkin. Lisäksi Akuliinan keikkakesä viihdyttää musiikin ystäviä Jämsän keskustassa.

Kulttuurin ystäville Himos-Jämsän kesä tarjoilee muun muassa Muotoilen huopaa -näyttelyä, Nuotin vierestä -musiikkinäytelmää sekä koko perheen näytelmää Herkules Holmes ja laulava Lumikki.

Luonnossa liikkujille ja hyvinvoinnin ystäville on niin ikään mielenkiintoista tapahtumatarjontaa pitkin kesää. Toukokuun puolivälissä järjestetään Himos-Jämsä Adventure -seikkailutapahtuma, kesäkuussa Namaste Himos -joogafestivaali ja Wanhan Witosen SUP-vaellus sekä elokuussa Himos Epic MTB -maastopyöräkilpailu ja HimosTrail-polkujuoksutapahtuma.

Lapsiperheet puolestaan viihtyvät Jämsän raveissa, Suur-Jämsän Perinnepäivillä, Jämsän markkinoilla tai esimerkiksi saunakylässä saunoen. Mukavaa kesäpäivien vietettä tarjoaa myös keskustassa sijaitseva Maakkulan alue, jossa sijaitsevat muun muassa liikennepuisto, pumptrack-rata, skeittialue ja uimaranta.

Himos-Jämsän tapahtumakesän tärkeä palanen on Secto Rally Finland eli rallin MM-sarjan osakilpailu, joka ajetaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tänä kesänä rallin ystäviä hemmotellaan toden teolla, sillä kilpailun loppuhuipennusta pääsee seuraamaan helposti saavutettavasti Himoksella. Alue toimii rallin päätöspäivän tapahtuma-areenana, joten siellä katsoja näkee niin renkaanvaihdot, maaliintulon kuin palkintojenjakoseremoniankin.

– Himos-Jämsän kesä on monipuolinen, tapahtumia on hyvin erilaisille kohderyhmille, mutta myös luonnon rauhasta nauttiville löytyy paljon elämyksiä. Ja mikä parasta, meille ei ole pitkä matka, sanoo Jämsän kaupungin matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén.

 

Lisätiedot:

Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, p. 040 526 1393

Projektipäällikkö Nina Lehtomäki, p. 044 794 4200

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös