Ateriapalveluissa koronatartunta

Ateriapalveluissa yhdellä työntekijällä on todettu koronavirustartunta. Hän ollut töissä jouluaattona 24.12. Työssään hän on käyttänyt koko ajan kasvomaskia. Työntekijä on ollut omaehtoisessa karanteenissa 25.12. alkaen.

Jatkotartuntoja ei ole todettu. Todetulla tartunnalla ei ole vaikutusta ateriapalveluiden toimintaan. Henkilökunnalle on tiedotettu asiasta.

– Kaikilla työpaikoilla on syytä tehostaa maskien käyttöä ja pitää huolta riittävien turvavälien ylläpitämisestä. Luonnollisesti oireisten on syytä mennä herkästi koronatestiin, linjaa hallintoylilääkäri Jyri Moilanen.

Jämsässä on juuri aloitettu kolmansien rokotusten walk-in rokotukset liikuntahallilla (Keskuskatu 16) 60-vuotta täyttäneille ja riskiryhmille. Jämsän Terveyden tiedote rokotuksista ilman ajanvarausta. 

– Rokotuksiin muodostuu välillä jonoa. Silloinkin on syytä pitää reilu turvaväli ja odottaa vuoroaan rauhallisesti, Moilanen muistuttaa.

Ateriapalveluiden ruokapalvelukeskus toimii sairaalan tiloissa. Lounaita tehdään arkisin noin 3200 hengelle. Henkilöstön määrä on 50. Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut -liikelaitoksessa on yhteensä noin 100 henkeä töissä.

Lisätietoja:
hallintoylilääkäri Jyri Moilanen, p. 040 617 5215
ruokapalvelupäällikkö Merja Nieminen, p. 040 8377 581
vs. kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös