Forumin palvelukokonaisuus on nyt avattu – ”Oodimaista tunnelmaa”

Pääkirjaston, nuorisotilan, neuvonnan ja matkailuneuvonnan palvelukokonaisuus avattiin uusissa tiloissa torstaina kello 12.

Torstaina 9. kesäkuuta saatiin päätökseen kuusi vuotta kestänyt Jämsän pääkirjaston elo väliaikaisissa väistötiloissa. Puolilta päivin väkeä kerääntyi mukavasti Forumin aulaan odottamaan pääsyä uusiin pääkirjaston, nuorisotilan, neuvonnan ja matkailuneuvonnan yhteisiin tiloihin.

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jyrki Niittymaa totesi avauspuheessaan, että kuntalaisten kiinnostus uutta kokonaisuutta ja tilaa kohtaan on ollut kiitettävää.

– Palvelujen merkitsevyys yhdenvertaisuutta vahvistavana on kiistaton. Kokonaisuus vahvistaa myös ydinkeskustan elinvoimaisuutta. Kutsun kaikki asukkaat ja matkailijat astumaan peremmälle. Rohkaisen ideoimaan uusia toimintamuotoja kanssamme.

Puheen päätteeksi Niittymaa asettui pitkään avajaisnauhan leikkaajien rivistöön kirjaston aktiivikäyttäjä Ulla Vuorion, kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkisen, talous- ja suunnittelupäällikkö ja kalustamistyöryhmän puheenjohtaja Erkki Kainulaisen, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäen, vastaavan palveluneuvoja Sari Riekin, matkailusihteeri Sanna Leppäsen, kirjastovirkailija Pirjo Kankaisen, laitoshuoltaja Heli Peltolan, Business Network Oy:n Juuso Paavolan sekä nuorisovaltuuston jäsenten Pessi Lemmetyisen ja Miro Isotalon kanssa.

Avajaissanoja ja nauhan leikkausta lukuun ottamatta kokonaisuus avattiin työn merkeissä ilman suuria juhlallisuuksia. Virallisemman tilaisuuden vuoro on myöhemmin, samoin kuin nimikilpailun avulla etsityn nimen julkaiseminen.

Jämsän Keskuskadulla sijaitseva palvelukokonaisuus on kooltaan 1550 neliötä. Kaupunki on vuokrannut tilat 10 vuodeksi.

Omatoimiasioinnin myötä pääkirjastossa voi asioida joka päivä kello 7-21. Henkilökunta palvelee maanantaista torstaihin kello 9-19 ja perjantaisin kello 9-17. Kaupungin neuvonnan palveluaika on maanantaista perjantaihin kello 9-15.

 

Lisätietoja:

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, p. 040 832 1123
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556 (nuorisotila)
Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggren, p. 040 526 1393
Kaupungin neuvonta, p. 040 825 2797 tai sähköpostitse neuvonta.kaupunki@jamsa.fi
Kaupungin matkailuneuvonta, p. 050 577 1903

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös