Forumin tilat valmiina käyttöön otettaviksi, muutto lähenee

Forumin tiloissa alkuvuodesta sattuneiden vesivuotojen vahingot on saatu korjattua. Lisäksi kiinteistönomistajan toimesta Insinööritoimisto Vahanen Oy:n suoritti sisäilmatutkimuksia, joissa tilojen ilmanlaatu todettiin tavanomaiseksi.

Jämsän kaupunki hyväksyi vuokratilat käyttöön otettaviksi maaliskuun 15. päivästä alkaen. Pääkirjaston, nuorisotilan, neuvonnan ja matkailuneuvonnan palvelukokonaisuuden avajaispäivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Tilat aukeavat asiakkaille näillä näkymin alkukesällä.

Muuttoprojektin seuraava vaihe on pari viikkoa kestävä kalusteiden asennus, joka alkaa huhtikuun alussa. Varsinainen muutto kestää noin neljä viikkoa, pääkirjasto on tuon ajan suljettuna. Sulkuaika alkanee huhtikuun lopulla.

– Pääkirjaston aineiston muutossa on iso urakka. Siihen tarvitaan noin 1000 muuttolaatikkoa, toteaa kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen.

Pääkirjaston, nuorisopalveluiden, neuvonnan ja matkailuneuvonnan käyttöön tulee yhteensä 1554 neliön tilat. Kohdetta on remontoitu uutta käyttötarkoitusta silmällä pitäen elokuusta lähtien. Jämsän kaupungin ja Business Network Oy:n välinen vuokrasopimus on kymmenen (10) vuoden mittainen.

Pääkirjasto on toiminut väistötiloissa Jämsänkoskella vuoden 2016 alusta lähtien.

Lisätietoja:
Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen p. 040 832 1123
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki p. 040 571 6556
Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggren p. 040 526 1393
Business Network Oy, Juuso Paavola, p. 044 3666 937

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös