Himos-Jämsä mukana Matka2024-messuilla 

Himos-Jämsän matkailu osallistuu Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Matkamessuille yhteisellä Visit Jyväskylä Region ja Visit Lahti osastolla (6h2).

Messut avautuvat ammattilaisille 18. tammikuuta ja kuluttajille messut ovat avoinna 19.-21. tammikuuta. Tapahtumassa on mukana lähes 900 näytteilleasettajaa noin 70 maasta. Messut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma.

– Matkamessut on aina ollut yhdistelmä hyvää fiilistä ja bisnestä, ammattilaisten, suuren yleisön ja kollegojen tapaamista. Upeiden Himoksen investointiuutisten myötä Himos-Jämsän ympärivuotinen matkailutarjonta tulee kiinnostamaan yhä laajemmin ja matkailun monipuolisuus ja ammattimaisuus korostuu. Myös kansainvälisen matkailun kehittämistä tulemme vahvistamaan kuluvan vuoden aikana yhteistyöverkostojen kautta, kertoo Jämsän kaupungin matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén.

Yhteisellä messuosastolla matkailuvinkkejä on antamassa kaikkiaan yhdeksän toimijaa Keski-Suomesta: HimosLomat, Himos-Jämsä, Päijänne-Risteilyt Hilden, Rhea Ship Lines, Aalto2, Varjola, Revontuli Resort, Hotelli Keurusselkä ja Northern Excellence.

Lisätiedot:
Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, Jämsän kaupunki, ulla.haggren@jamsa.fi, p. 040 526 1393

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös