Hyvinvointialueen kesän palveluajat ja -paikat on julkaistu nettisivuille

Keski-Suomen hyvinvointialueen palvelut toimivat valtaosiltaan normaalisti läpi kesän. Palvelut, joihin lomakausi tuo muutoksia on koottu hyvinvointialueen sivuille hyvaks.fi. Sivuja päivitetään tarpeen mukaan läpi kesän. Muutokset koskevat lomakauden ajan ennen kaikkea palveluaikojen rajoituksia sekä palveluiden tarjoamista esimerkiksi toisessa toimipisteessä.

Kesän poikkeuksellisesta palvelutarjonnasta tiedotetaan alueen asukkaita myös niissä toimipisteissä, joita muutokset koskevat. Syynä kesän poikkeukselliseen palvelutarjontaan ovat työntekijöiden kesälomat ja sijaisten heikko saatavuus.

Alueen asukkaita pyydetään huomioimaan, että kiireetöntä vastaanottoa on kesän aikana tarjolla rajoitetusti. Asukkaita pyydetään myös hoitamaan ei-kiireelliset asiat, kuten reseptien uusinnat hyvissä ajoin ennen kesäkautta. Kiireettömissä asioissa voit myös hyödyntää sähköisiä asiointipalvelujamme läpi kesän.

Asumisyksikköpalveluiden ja kotihoidossa olevien asukkaiden läheisiä kannustetaan pitämään yhteisiä kesälomia tai järjestämään kesäisiä päiväreissuja palvelun piireissä oleville omaisilleen.   Asiasta kannattaa sopia ajoissa palvelua tarjoavan henkilökunnan kanssa. Näin pystytään palveluissa varautumaan jo ennakkoon muun muassa henkilökuntaresurssin suunnitteluun ja ruokatilauksiin.

Kesän poikkeukselliset aukioloajat ja palvelut löytyvät osoitteesta: https://hyvaks.fi/kesan-aukioloajat

 

Lisätietoja:

Eva Pihlamaa-Tuononen, Laaja-alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen vastuualuejohtaja
eva.pihlamaa-tuononen@hyvaks.fi
050 316 9862

Päivi Kalilainen, Lapset, nuoret ja perheet vastuualueen johtaja
paivi.kaililainen@hyvaks.fi
050 370 0245

Tuija Koivisto, Kotiin annettavien palveluiden vastuualuejohtaja
tuija.koivisto@hyvaks.fi
040 513 5821

Juha Paloneva, Sairaalapalveluiden vastuualuejohtaja
juha.paloneva@hyvaks.fi
050 336 3695

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös